„Сдружение за децата-2017“ и младежите от градина „Вдъхновение“ с благотворителен Art Fest

968 преглеждания

Инициативата се организира в подкрепа на изграждането на Център за рехабилитация на деца и възрастни с проблеми в развитието в гр. Божурище

„Сдружение за децата-2017“ и младежите от градина „Вдъхновение“ организират благотворителен Art Fest „Вдъхновение“. Инициативата има за цел да допринесе за събирането на средствата за изграждането на Център за рехабилитация на деца и възрастни с проблеми в развитието в гр. Божурище. 

Art Fest „Вдъхновение“ ще се проведе на 15 май /събота/ от 10:00 ч. - бившата военна школа в гр. Божурище зад парк „Орлите“ и ще включва в себе си различни творчески работилници за деца и възрастни. Ателиетата ще бъдат разположени на открито, а събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.  

„Всички са добре дошли! Дори и да не се включите в някоя от работилниците, можете да дойдете, за да се порадваме и позабавляваме заедно. Можете да си закупите нещо от благотворителния базар, да изпиете една домашна лимонада приготвена от младежите или просто да поседнете на слънце в нашата градина“ , споделят Организаторите.

Всички желаещи да се включат в инициативата, могат да се запишат за участие в Работилниците като изпратят лично съобщение на Сдружение „За Децата-2017“ в обществена полза във Фейсбук.

Ето и заниманията:

Работилничка #1

РИСУВАНЕ С АКРИЛ ЗА ДЕЦА върху платно

Ще поиграем с цветовете и ще си тръгнем с новата си картина!

Работилничката е предназначена за деца, като малчуганите от 5 до 7 години могат да се включат заедно с родител, а по-големите - самостоятелно.

Цена: 25лв. за дете / дете и родител.

Работилничка #2

ПРИЛОЖНА РАБОТИЛНИЦА ЗА БИЖУТА!

Ще поработим с ръцете си, ще проявим креативност, ще изработим бижута от пъстра метални,пластмасови и дървени елементи. Всеки участник може да изработи по 5 бижута за своите близки и приятели.

Цена: 15лв.

Работилничка #3

РИСУВАНЕ ВЪРХУ СТЪКЛО

Подготвили сме и едно прекрасно творческо ателие, в което могат да се включат и възрастни - рисуване върху стъкло. Всеки ще нарисува красива чаша за вино или чай/кафе, която ще може да задържи за себе си или, ако пожелае, да дари за продажба в благотворителния базар.

Цена: 20лв. за участник, за изработката на 1 чаша.

Работилничка #4

ЗАБАВЛЕНИЕ С ЦВЕТОВЕ И ФОРМИ С МЪНИСТА ЗА ДЕЦА

Забавна работилничка, в която ще оживеят всякакви форми - жаби, мечета, цветя, принцеси, влакове и всичко, което може да сътвори детското въображение.

Ще използваме специални мъниста - Hama Beads, за да получим чудесни картини, ключодържатели, подложки за чаша и т.н.

Цена: 10лв.

Източник и снимка: Фейсбук събитие Art Fest „Вдъхновение“

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук