5-годишният Калоян от Гурмазово влезе в ролята на Юли в новия TV сериал „Татковци“

8570 преглеждания

Талантливият малчуган е най-малкото от три деца, както в сериала, така и в живота

5-годишният Калоян от с. Гурмазово, община Божурище, влезе в ролята на Юли - най-малкият син на Слави и Галя, в новия семеен сериал „Татковци“, който стартира в ефира на bTV на 20 септември. Талантливият малчуган е най-малкото от три деца, както в сериала, така и в живота, а баща му Слави и брат му Никола на екран се казват като неговите баща и брат в реалността Слави и Никола.

Участието му в сериала се случва съвсем неочаквано, след обаждане от кастинг агенция „Крю кастинг“. Избират го след редови кастинг, на който Калоян отива. За кратко време малчуганът научава дълъг текст и влиза сам при екипа на продукцията. След няколко дни се обаждат на родителите му, че е одобрен.

Така започва приключението на Калоян с участието му в „Татковци“. Той  ходи с огромно удоволствие на снимки, екипът е много доброжелателен и приятелски настроен и има приятели от всички възрасти. Калоян приема снимките като забавление и място, на което може да научи нови неща и вече обяснява на семейството и приятелите си какво е сцена, сет и клапа.

Калоян Илиев е роден на 1 януари 2016 г., и в момента е в четвърта (предучилищна) група в ОДЗ „Буратино“, в гр. Божурище. Първата му изява на сцената е, когато Калоян е на две години и два месеца, в концерт по случай Деня на самодееца (1 март) и Трети март, с вокална група „Палави ноти“, в читалището в Божурище. Поведението на сцена и непринуденото общуване научава във вокалната група, като Калоян много обича децата от групата и вокалния педагог Венелина Петрова. Ходи на плуване, обича да кара колело, играе шах и мечтае скоро да започне да свири на пиано. Вече може и да чете, а като порасне иска да стане космически диджей.

„Татковци“ е продукция на „Дрийм тийм“ и bTV  и проследява ежедневието на четирима бащи и предизвикателствата, пред които те се изправят в отношенията с децата си. Героите имат различни професии, характери и социален статус, но са обединени от едно общо желание - да бъдат добри родители. Освен като бащи, те се опитват да се реализират и като професионалисти, съпрузи и любовници, което често води до сложни дилеми и комични ситуации. „Татковци“ изследва както взаимоотношенията „родител–дете“, така и тези „мъж–жена“ по забавен, вълнуващ и затрогващ начин. Историите на четиримата бащи ще забавляват зрителите всеки делник от 18:00 ч.

Снимки: личен архив

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук