Бойко Младенов: Само обединени от общата кауза можем да превърнем община Драгоман в по-красиво, подредено и уютно място за живеене

901 преглеждания

Временно изпълнаяващият длъжността кмет на община Драгоман, поздрави служителите в местната администрация с професионалния им празник

В начечерието на Деня на българската община, със специално обръщение Бойко Младенов - временно изпълнаяващ длъжността кмет на община Драгоман, поздрави служителите в местната администрация  с професионалния им празник. Ето и целият текс на поздравителния адрес:

„Уважаеми госпожи и господа общински съветници,

Уважаеми кметове на кметства и кметски наместници,

Уважаеми служители в общинска администрация,

На 12 октомври, местните власти честват Деня на българската община. Всички осъзнаваме ролята, която играе за развитието на обществото.

Позволете ми от името на ръководството на Община Драгоман и лично от свое име да поздравя всички служители, които работят в структурите на местното самоуправление.

Вярвам, че заедно ще решаваме проблемите и ще работим за подобряването на условията на живот в нашата община, като оправдаем очакванията на нейните жители за по-добър и достоен живот. Само обединени от общата кауза можем да превърнем община Драгоман в по-красиво, подредено и уютно място за живеене.

На всички бивши, настоящи и бъдещи общински съветници, кметове и служители на община Драгоман желая здраве, разум и много енергия за постигане на по-добро обществено развитие.

Всички ние, работещите в структурата на местното самоуправление, носим отговорността за решенията и действията си пред жителите на община Драгоман.

Уважаеми колеги, уверен съм, че със съвместни усилия и професионализъм, ще постигнем по-големи успехи и ще превърнем всички населени места в общината в привлекателно място за живеене.

В личен план, пожелавам на всички служители здраве, сполука и удовлетворение от предприетите начинания.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

11.10.2019 г.

Бойко Младенов

ВР. И. Д. КМЕТ НА ОБЩИНА ДРАГОМАН“

EspressoNews