В Костинброд отвори врати нов спортен център

2218 преглеждания

Фитнесът вече очаква всички спортуващи

В Костинброд отвори врати нов спортен център. Той се намира на ул. „Ломско шосе“ № 90 в града и очаква всички желаещи да спортуват и да се заредят с положително настроение и енергия. Фитнесът е подходящ за провеждане на пълноценна тренировка, както на опитни спортисти, така и на всеки, решил да възстанови или поддържа добрата си форма и здраве. Спортният комплекс разполага и със СПА център.

Официалното откриване се състоя на 17 февруари, а лентата бе прерязана от кмета на община Костинброд - Трайко Младенов. На събитието присъстваха и Атанас Тенев - председател на Общински съвет-Костинброд, Александър Ненов - зам.-кмет на община Костинброд и Борислав Борисов - кмет на село Петърч.

Работното време на комплекса е без почивен ден. Залите за тренировки ще са отворени от 07:00 до 22:30 часа, като вечер след 18.00 ч. ще има тренировки по спининг, канго джъмпс, табата, йога, латино и народни танци.

Близо 1000 кв. метра е цялата площ на новия център, разположени на два етажа. На първия етаж се намира фитнесът, в който са разположени бягащи пътеки, кростренажори, гребни тренажори, велоергометри, степери, гладиатори и още много различни най-модерни фитнес уреди. На първия етаж се намират и солариум, бар и рецепция. На втория етаж се намира залата за групови спортни занимания, съблекални, стая за масаж и сауни за мъже и жени.

EspressoNews

Тагове