Георги Димов: Продължението на бул. „Царица Йоана” до „Индустриални зони София - Божурище” скоро ще е факт

2020 преглеждания

Правителството е осигурило финансирането, а на предстоящото редовно заседание на Столичен общински съвет, ще се одобри споразумение

Продължението на бул. "Царица Йоана" до "Индустриални зони София - Божурище" скоро ще бъде факт. За това информира в социалната мрежа Фейсбук кметът на община Божурище Георги Димов:

"Обещанията се изпълняват! Уважаеми съграждани, от началото на работата ми като кмет на община Божурище, до настоящия момент, не съм спирал да работя за благото и просперитета на жителите на общината ни. Затова и днес, с голяма радост и удовлетворение, Ви информирам, че един от най-сериозните и наболели проблеми, свързани с инфраструктуратата и предвижването в общината ни, ще бъде разрешен в най-скоро време!

След проведени конферентни разговори с премиера г-н Бойко Борисов, г-жа Петя Аврамова – Министър на регионалното развитие, г-н Лъчезар Борисов – Министър на икономиката и г-жа Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община, стана ясно, че обещаното от премиера Борисов продължение на бул. "Царица Йоана" до "Индустриални зони София - Божурище", скоро ще стане факт.

Правителството е осигурило финансирането, а на предстоящото редовно заседание на Столичен общински съвет, ще се одобри споразумение между Министерство на регионалното развитие и благоустройството и Столична община за възлагането и изграждането на пътя.

За пореден път се доказа, че каквото бъде обещано от страна на г-н Борисов се изпълнява, за което му благодаря! Благодаря на членовете на правителството: г-жа Аврамова – Министър на регионалното развитие и г-н Борисов – Министър на икономиката, както и на колегата г-ж Фандъкова, с които работихме неуморно този проект да се осъществи! На правата на изпълнението на този проект, съм уверен, че правилният път на развитие трябва да бъде продължен, защото винаги всичко сме постигали само с работа, работа и само работа!"

Източник и снимка: Георги Димов, Фейсбук

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук