ДБТ-Своге разполага с финансови средства за сключване на договори по насърчителни мерки от Закона за насърчаване на заетостта

706 преглеждания

Вижте подробности

Дирекция „Бюро по труда” - гр. Своге, уведомява безработните лица от общините Годеч и Своге, че към м. февруари 2020 г. разполага с финансови средства за сключване на договори за стимулиране на мобилността и/или предприемачеството, по насърчителни мерки от Закона за насърчаване на заетостта (ЗНЗ), както следва:

Мерки за насърчаване на териториалната мобилност на безработните лица,  насочени/наети на работа извън границите на населеното място по местоживеене:

Финансови

Средства

/в лв./

- за ежедневни транспортни разходи от и до месторабота - до 50 % от действително направените разходи за период до 12 месеца при сключен трудов договор

 - за представяне пред работодател - еднократно (до 122 лв.) (чл.42 ал.2 от ЗНЗ)

 

663

ДБТ-Своге разполага със средства за сключване на договори

Заинтересованите лица могат да получат допълнителна информация в: Дирекция „Бюро по труда” - Своге, гр. Своге, ул. „Александър Стамболийски”, № 3, ет. 3, както и на тел.: 0726/22568; Филиала към ДБТ, на адрес: гр. Годеч, ул. „Република”, № 1, както и на тел.: 0729/22175.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук