Започна изграждането на нови детски площадки в община Божурище (снимки)

884 преглеждания

"Най-щастливите мигове са свързани с децата ни и тяхното детство. Затова, искаме да оставим най-хубавите спомени в тях, а дните им да минават безгрижно в игри и забавление"

Започна изграждането на нови детски площадки в община Божурище, обяви кмета Георги Димов в социалната мрежа Фейсбук.
 
"Най-щастливите мигове са свързани с децата ни и тяхното детство. Затова, искаме да оставим най-хубавите спомени в тях, а дните им да минават безгрижно в игри и забавление. Тази пролет работим по изграждането на нови детски площадки в цялата община, а където е възможно, реновирането на старите. Днес ще Ви покажа новата площадка в с. Делян. Тя е цветна, красива, изцяло създадена по стандарт за безопасност, оборудвана с необходимите детски съоръжения и готова да приеме най-малките си гости. До нея поставихме и беседка за отдих, в която малки и големи могат да разговарят и почиват.
Тук оставям на Вашето внимание, следващите проекти за детски площадки. Те ще бъдат изпълнени и сертифицирани по стандарт за безопасност, също така ще бъдат обособени и като площадки за отдих. Всички съоръжения, предвидени в проекта, съответстват на определения стандарт. Материалът, от който ще бъдат изработени, е изцяло съобразен с определените изисквания.
Следва:
- Изграждане на ново комбинирано детско съоръжение в гр. Божурище и кът за отдих на новия Общински пазар, включващо - катерене, пързаляне, образователни игри и беседка;
- Изграждане на детска площадка за игра и отдих при Минстройските блокове;
- Изграждане на детска площадка в гр. Божурище (блокове "Десислава", "Славянка" и "Хан Аспарух");
- Изграждане на кът за отдих в с. Гурмазово;
- Изграждане на кът за отдих със съоръжения за фитнес в с. Пожарево;
- Изграждане на кът за спорт и отдих – с. Росоман;
- Изграждане на сцена, навес и кът за отдих в с. Хераково;
Надяваме се, площадките да донесат много поводи за радост в децата, да стане любимо място за игра и отдих на малки и големи!"
 
Източник и снимки: Георги Димов, Фейсбук

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук