Община Костинброд с разнообразна програма за забавление и развлечение на своите жители

556 преглеждания

Вижте какво предстои

Община Костинброд предлага разнообразна програма за забавление и развлечение на своите жители:

На 18 ноември ще се проведе мароканска вечер – „Наниз красота от Мароко и Шоплъка“. Културното събитие е под патронажа на под патронажа на Мароканското посолство и ще започне в 18.30 ч., в НЧ „Иван Вазов 1947“.

На 23 ноември постановката „Перфектната сватба“ ще зарадва почитателите на театъра. София Бобчева, Христо Терзиев, Елен Колева, Анна Петрова, Адриана Кънчева, Божидар Георгиев, Цветан Николов и Маринела Драгомирова ще забавляват костинбродчани в НЧ „Иван Вазов 1947“. Билети за представлението могат да бъдат закупени в библиотеката на читалището.

Коледен спектакъл със специалното участие на Дядо Коледа, Снежанка, Снежният човек и еленчета ще зарадва малки и големи на 3 декември, в градинката срещу ОбА-Костинброд.

Магията на песента ще завладее Костинброд с „Парад на детската забавна песен”, на 10 декември, от 16.00 ч., в НЧ „Иван Вазов 1947“. Всички желаещи да се насладят на музикалните изпълнения на талантливите участници са добре дошли.

От 21 до 23 декември Коледният базар в Костинброд ще зарадва посетителите с ръчно изработени празнични изделия, направени от деца от училища и детски градини, както и от служители на социалните центрове в община Костинброд. По традиция мястото на провеждане е градинката срещу ОбА-Костинброд, като тази година организаторите обещават да зарадват присъстващите и с много изненади, песни и танци.

Допълнителна информация за часове и локация, ще бъде публикувана на Facebook страницата и сайта на Община Костинброд.

Източник и снимка: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук