Официално бе открито ново игрище за мини-футбол в гара Лакатник

3266 преглеждания

На 9 декември, общинското ръководство на община Своге преряза лентата на поредното спортно съоръжение в общината - игрище за мини-футбол в гара Лакатник. Игрището е с изкуствена настилка и още същия ден малчуганите успяха да му се порадват. 

Проектът е осъществен с изключителното съдействие на Община Своге и благодарение на персоналната подкрепа на кмета на общината г-н Емил Иванов и заместник-кмета инж. Валентин Михайлов. Гостите на откриването на игрището бяха посрещнати от момичета в народни носии, с хляб и сол, а тържествената церемония се откри от директора на Основно училище "Христо Ботев" - г-жа Десислава Младенова, която изказа своята благодарност към ръководството на Община Своге за построяването на красивото и модерно спортно съоръжение. 

След официалното откриване на новата спортна площадка се състоя емоционална футболна среща между детските отбори на Лакатник и "Спортист Своге" с треньор Ангел Танев, която завърши в редовното време 5:5. След продължение и 11- метрови удари крайният резултат на срещата е 7:6 за свогенските деца.

EspressoNews