Победителите от първото издание на кулинарения конкурс „Сподели своя вкус с EspressoNews”

1629 преглеждания

Приключи нашето първото издание на кулинарния конкурс „Сподели своя вкус с EspressoNews”.

С него новинарския портал на запад от София даде възможност за изява на всеки любител на домашно приготвената храна и нейното стилно представяне!

Всички уастници в надпреварата показаха  своите домашно приготвени сладки, солени и тестени кулинарни произведения. В конкурса бяха споделени над двадесет рецепти със снимки, а всеки седмичен победител стана и автор в рубриката „Вкусно“ в новинрския сайт Espressonews.

Днес имаме удоволствието да обявим победителите от кулинарния конкурс „Сподели своя вкус с EspressoNews”!

Голямата награда отива при Надя Тодорова. Тя печели  пасатор, както и специална чаша с усмивка от EspressoNews  и сладко изкушение.  Честито!

Втората награда е за Мариета Николова.  Тя ще получи красив тиган в свежо зелен цвят, с керамично покритие , както и чаша с усмивка от EspressoNews и сладко изкушение.

Третата награда печели Теодора Георгиева. Тя ще полее успеха си с бутилка вино, придружено с чаша и купа за салата с усмивка от EspressoNews.

И тъй като обичаме изненадите, екипът на EspressoNews подготви още две награди, които отиват при Вероника Господинова - Тодорова и Християн Кътовски. Те ще получат специалната купа за салата с титла от  EspressoNews и чаша с усмивка. Честито!

 

EspressoNews пожелава на победителите и на всички включили се в кулинрния конкурс нестихващ ентусиазъм и творчески дух в кухнята и много успехи и кулинарни приключения!

 

Александра Джамалова