Предстои заседание на Общински съвет – Своге

1095 преглеждания

На 03.04.2017 г. /понеделник/ от 9:30 часа в Конферентната зала на ПГ „Велизар Пеев“ ще се проведе заседание на Общински съвет – Своге, става ясно от поканата за свикване на заседанието, публикувана на сайта на общината.

В дневния ред на заседанието са включени разглеждане на предложение относно Годишен отчет за изпълнението на „Програма за управление на кмета на Община Своге“ мандат 2015-2019 г. , предложение за кандидатстването на общината за директно предоставяне на безвъзмесдна финансова помощ за „Развитие на социалното предприемачество“ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г., както и кандидатстване за „Транснационални и дунавски партньорства за заетост и растеж“ по същата програма, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски социален фонд. Общинските съветници ще разгледат и предложение относно откриване на Пенсионеро-инвалиден клуб „Желенска среща” в село Желен.

С всички точки от дневния ред, по които ще заседава Общинският съвет на Своге, можете да се запознаете на официалния сайт на общината.

EspressoNews