Седмичен хороскоп до 05 април: Концентрирайте се върху желанията, не върху опасенията си

1274 преглеждания

Марс ще изисква реформа, нетрадиционен подход, ще се стреми да усили социалната активност чрез креативни методи

На 30 март Марс преминава в зодиакалния знак Водолей, а както повечето от вас знаят Марс влияе на нашите реакции на обикалящата действителност - всичко това ще се променя, пише horoskop-astrom.com. И така, Марс от Водолей ще изисква вид реформа, нетрадиционен подход, ще се стреми да усили социалната активност и вероятно като се използват модерни, креативни методи, включително електронни медии (Водолей е косигнифатор на всичко това). Вид инициативност ще се прехвърли върху използването на повече съвременни технологии и на различни нива, въображението и изобретателността ще са големи, разнообразни като проявление и според индивидуални нужди, възможности.

Същевременно ще ескалира само-дисциплина, само-ограничения, ще се концентрираме само върху най-важни и приоритетни цели, също - ще се обособят здрави, но и затворени колективи, в които ще има водещи лидери (от семейни до работни или държавни единици), които ще определят правилата за всички останали.

Условието за успехи към настоящия момент е да се обединяваме с правилните хора, които ще се превръщат в стабилизатор. Това могат да бъдат партньори, по-възрастни и авторитетни фигури, власт-имащи персони.

Можем да изберем и два варианта, с които да се справим предизвикателства - единият е да инвестираме в себе си, в близките си, в бъдещето си, а вторият е да проявим повишена пестеливост. При всички случаи мнозина ще изпитат недостиг на средства, част от тях могат да ескалират по един внезапен, дори изненадващ начин. Когато трансформираме начина, по който възприемаме ситуациите и предизвикателствата, тогава ще възникват алтернативи, ще можем да постигаме и различен, по-добър резултат. Това е добре да се осмисли, прецени. Хубаво е да припомним, че Водолей е косигнифатор на „групи от хора“, тоест - трябва да открием своето място в определена общност, с която да си сътрудничим. Не веднага, но през последните дни на тази седмица и през следващата - всичко това ще се отпуши като шансове, ще даде съответни резултати.

Може да се каже, че това е период, който изисква концентрация, внимателно избрана посока (кое е най-ценното), както казах вече - усилията ще се увенчаят с успехи през последните дни и до средата на април.

Меркурий е в орбис на съвпад с Нептун почти през цялото време и фантазията ни ще е забележителна. Тя може да се използва (заедно с интуицията) да откриваме изход там, където иначе е невидим, да намираме най-верният път към нашите мечти. На практика ще се възползваме от тайна, допълнителна, много полезна информация. Но Нептун е способен да усилва като през лупа всички блянове, но и илюзии, страхове, все едно над нас е спусната своеобразна мъгла и ни е трудно да се ориентираме. Не можем да разчитаме на обективност, но е подходящо да се концентрираме върху желанията си, как да ги осъществим, а не върху опасенията си, последните често са символ и на хаос.

По отношение на любовта също мнозина ще преминат през своеобразен тест за здравина.

На 04 април Венера ще премине в Близнаци и това ще се преживее като вид облекчение, тенденцията ще се усили и през идната седмица - обменът на идеи, преговорите, създаването и укрепването на връзки ще се превръщат в „скоростни отсечки“ за печалба - буквално и в един по-широк смисъл.

Овен

През настоящия период звездите ще ви насочват към необходимостта да промените нещо в подхода си спрямо близкото си обкръжение- колектив, в който съществувате, включително на работното място, приятелства и т.н.

Причината за това могат да бъдат обновени позиции, които заемате, повишени изисквания или пък конкуренция, това могат да бъдат вашите собствени повишаващи се амбиции да утвърдите авторитета си.

В този процес вие може да се връщате към миналото, да го анализирате, да преосмисляте част от вашето поведение или пък отношение спрямо определени персони.

Може да решите да отстраните от пътя си онези, които ви носят щети- буквално или в по-общ смисъл, същевременно да заздравите връзки с онези, които ще направят бъдещото ви развитие по-надеждно и предвидимо.

Горе описаното ще бъде съпътствано от подчертано усилие, вид мобилизация, все едно преодолявате предизвикателство и като включвате състезателния си хъс, а след това- обстановката около вас може да се преобрази, вие действително ще имате шанс да утвърдите позициите си, да наложите волята си, вероятно не веднага, а през последните дни и по-специално през следващата седмица.

Но сега е важно, определящо да демонстрирате на какво сте способни, да отстраните обстоятелства, че и личности, които препятстват пътя ви към успеха, да привлечете нови, а понякога и „стари другари“.

Не е изключено да ви се налага да инвестирате в себе си, любими хора, бъдещето си, но и да се пазите от спонтанни, нецелесъобразни разходи.

Всичко, което ви дестабилизира финансово ще е по-видно от обикновено, ще изисква да промените нещо в подхода си, за да получите различен и по-добър резултат.

Вие постепенно ще бъдете обзети от нови, доста креативни, дори революционни настроения, които ще имат своето адекватно отражение до средата на април и не само.

Телец

През настоящия период от вас ще се изисква вид мобилизация, по-голяма концентрация, така че да утвърдите авторитета си, завоювани вече позиции и не само. Чрез усилия и по-горе описания начин, вие можете да зададете нови и по-дългосрочни перспективи на развитие, които да преобразят бъдещото ви развитие и то за дълго, дори за идните около две години.

Описват се всички предизвикателства, които трябва да бъдат преодолени волево, но също- какво може да се превърне в причина за собствения ви просперитет и стабилизация. В крайна сметка това ще бъде свързано със сферата, в която сте най-много концентрирани, канализирате енергията си в това конкретно направление, вземете определящи решения, които не са случайни, вече са натрупани като тенденция.

Вероятно не веднага, но да кажем през последните дни на тази и през следващата седмица- вашите положени усилия ще започнат да дават първи видими и реални резултати, които ще доведат до облекчение, ползи, обогатяване- буквално и в по-общ смисъл.

На този етап е важно да изберете - в какво си струва да впрегнете време и ресурси, може би да изчакате, да обиколите препятствие или въобще - да се откажете от някаква тежест. Това ще се окаже водеща стратегия за цялата година.

Помислете и действайте.

В близкото ви обкръжение може да има хора или конкретна личност, която ви указва силно психологично въздействие. Тълкуванието е двуяко - можете да получите широка подкрепа, да чуете думи, които да докоснат сърцето ви. Но е полезно да се пазите и от манипулатори, опитайте се да ги разпознаете интуитивно, доверявайте се на вътрешния си глас.

На 04 април Венера навлиза в Близнаци и ще ви направи по-комуникативни, с желание да се издигате „над нещата“, но без да губите целите си от поглед и всъщност ще спечелите от това.

Тест: Перото, което избереш, показва какъв човек си

Близнаци

Вашата социална активност постепенно ще расте, а с това и популярността ви със съответните последици. В оптимален вариант вие ще се представите в светлина- различна и непозната, която ще е пленяваща за околните. Може да използвате интуитивен и доста креативен подход, така че да въздействате по един необикновен начин на общественото си положение.

Тълкуванието е двуяко и изисква повишено внимание- от една страна вашата изобретателност, креативен подход може да сбъдне и най-смелите ви мечти, да ви помогне да излезете победители в обективно сложни и объркани, дори неясни ситуации относно вашето бъдеще. От друга страна- трябва да се пазите от прекалена субективност, в която някой ще затънат и ще предизвикат точно обратен ефект поради прекалени опасения, изкривяване на действителността, дори и това да е неволно.

В крайна сметка е добре да се движите в посока, която има по-ясни ориентири от натрупан опит, при обмен на информация, мнения и идеи.

Повечето от вас се концентрират и в по-далечни перспективи на развитие, причините могат да бъдат различни, например- плановете ви за бъдещо развитие да изискват това - повече време, защото са по-мащабни, дългосрочни.

Мнозина ще използват висока квалификация, връзки с по-възрастни и авторитетни фигури, можете да разширите периметъра си на въздействие включително с лица стоящи далеч от вас-буквално и в преносен смисъл.

На този етап се изисква усилие, подчертана концентрация, за да утвърдите и разширите влиянието си, да получите вид опека от власт-имащи персони или такива, които могат да гарантират стабилността ви. Но концентрация в тази посока ще е повод за бъдещи успехи и просперитет.

Не веднага, но в края на тази и началото на следващата седмица вие ще получите първи позитивни отговори и резултати, вид удовлетворение.

Не е изключено да възникнат идеи за пътувания, премествания, ако условията на труд го позволяват - шанс за повишение.

Венера навлиза във вашия зодиакален знак на 04 април и поради предстоящо ретроградно движение ще остане там необичайно дълго - до 08 август. Докато Венера е във вашия зодиакален знак - вие ще се радвате на своеобразната опека на тази планета. Дори и да възникват някакви предизвикателства - ще ти преодолявате по-лесно с чар, късмет и не само. Много скоро ще усетите тази опека.

Рак

Може да имате доста романтични нагласи за вашето бъдещо развитие, а фантазиите, въображението да ви помогнат да ги сбъднете почти по един магичен начин. В по-неприятна форма обаче, тази аспектация може да означава и неясно бъдеще. В такъв случай се опитайте да влезете в по-голяма конкретика, стъпка след стъпка и към реализацията на конкретни, ясни цели, за да се превърне това в реализирана мечта, а не нещо друго.

На този етап ви се налага да се концентрирате върху необходимостта да получите по-широка подкрепа от страна на влиятелни личности, партньори-лични или делови. По различни поводи могат да възникват предизвикателства, които ще ви описват - какво пречи та получите тази подкрепа, какво усложнява ситуацията, която пряко рефлектира върху финансовата ви стабилност. Може би ще се налага самите вие да поемате вид отговорности, да сте в помощ, да делегирате права и задължения, помислете- с какво ще утвърдите, „циментирате“ позициите си.

Така ще имате шанс да се доберете до вид стабилизация, ще направите пробив в избраното направление, в края на тази и началото на следващата седмица.

Част от шансовете ще застават сами на пътя ви тогава, по един спонтанен, неочакван начин, ще се намира изход, варианти, те все пак няма да са случайни, а следствие и на натрупани заслуги.

Трябва да сте по-внимателни към финансови документи почти през целия период, не са изключени внезапни и допълнителни разходи, но моментът не е подходящ за задлъжняване.

Пазете се от лица, които ви дестабилизират материално, ще имате достатъчно подсказки в тази посока, дори и това понякога да се случва по един изненадващ начин.

Разбирате кой ви носи ползи и щети.

Постепенно любовта ви ще премине в друга фаза на преоценки в съчетание със силни страсти и нека това да има положителен ефект.

Лъв

Вашата социална активност през настоящата седмица ще е значима, а това по един естествен начин ще се превърне в повод да разширите границите на възможни перспективи на развитие пред вас. В този процес и на този етап може да ви се налага да се доказвате повече пред другите, за да отговорите на повишени изисквания и очаквания, повишена конкуренция, в по-неприятна форма - недоброжелатели, които могат да ви дестабилизират.

Аспектацията на звездите изисква да си изградите вид стратегия в този случай - дали да изчакате вид съпротивление да отмине, дали да отстраните по-решително хора и обстоятелства, които застават на пътя ви или пък да ги обиколите.

В повечето случаи ще ви се налага да се съобразявате с изискванията на околните и ако действате по този начин в края на тази седмица и в началото на следващата - ще извоювате своеобразна победа, а популярността ви ще нарастне.

В оптимален вариант - ще привлечете на ваша страна енергична и полезна подкрепа от страна на енергични, по-възрастни или влиятелни личности, с които ще си сътрудничите или ще играят ролята на мост към собствените ви успехи.

Струва си да се замислите с кого и как да обедините усилия.

Противопоставянето на този етап едва ли ще ви носи ползи.

Но ако една врата е затворена пред вас, тогава можете да потърсите друга и ще я откриете, дори и в лицето на личности, които са стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл.

Демонстрацията на висока квалификация, обогатяването на вашите знания също ще се отчита за особен, подчертан позитив.

Партньорските ви отношения също ще се тестват за здравина- в по-ярки краски ще набележите какво ви скрепва, разделя и нека това да се превърне в повод да отстраните целенасочено евентуални негативи, те ще бъдат показателни и за по-дългосрочни перспективи, а в началото винаги по-лесно се влияе.

Дева

Повечето от вас са в силно трансформиращ период, който може да е напълно във ваша полза, ако се концентрирате върху възможността да получите материална или морална подкрепа от страна на личности, които влияят на благоденствието ви. Помислете с кого и как и действайте, може да ви се налага на този етап да инвестирате в себе си или в близките си хора, за да получите в бъдеще по-добри и желани резултати.

Ежедневието ви може да е доста натоварено, понякога над средното ниво, ескалират важни събития, които показват- какво препятства професионалната ви реализация, но също- какво би стабилизирало позициите ви на работното място.

През по-голямата част от периода подобни подсказки ще се появяват по един бърз и дори изненадващ начин- в лицето на изисквания, от страна нъ външни хора и обстоятелства, които могат да променят бъдещите ви планове. Набележете слабостите и ги отстранете със стратегия - като се мобилизирате, адаптирате към новостите, изчакате напрежението да отмине или се откажете от отговорности, които повече ви тежат, отколкото да са ви от полза.

Доброто справяне с всичко горе-описано ще ви помогне в края на тази и през следващата седмица да извоювате трудна, но качествена победа, да утвърдите авторитета си, а ако условията на труд го позволяват - да се изкачите по йерархичната стълбичка и като се справите с повишена конкуренция, в по-неприятна форма- недоброжелатели.

Концентрирайте се върху възможността да привлечете енергични и власт-имащи персони на ваша страна, а не да се противопоставяте с тях, на този етап последното няма да е от полза за вас.

Партньорските ви отношения преминават през фаза на уточняване - могат да ескалират скрити процеси, които не са от вчера, те могат да отпушат реализация на вашите мечти или страхове- насочвайте внимателно, надниквайте отвъд видимото относно получената информация, за да я канализирате в оптимално позитивна за вас посока.

Тест: Триъгълникът, който избереш, показва важна истина за теб

Везни

Мнозина ще проявяват подчертани усилия да разгърнат, реализират творческият си потенциал и в този процес, на този етап- ще се налага да инвестират в себе си, собствен бизнес, ако имат такъв, вид проекти, които могат да осъществят сърдечна мечта. Прекалени рискове не са препоръчителни, всичко трябва да е добре обмислено и в по-далечна перспектива, тогава начинанията ще дадат своя позитивен резултат, пак така след време, вероятно от следващата седмица.

Ежедневието ви може да е пълно с ангажименти, които будят известен смут в душата ви, неяснота или колебания по кой път да поемете. Включете интуицията си, ценна информация, понякога и отвъд видимото (ще имате такъв шанс), за да изберете оптимално правилна посока.

Партньорските ви отношения - лични или делови също са в процес на преоценки, в оптимален вариант - изискват повече усилия, за да ги стабилизирате или взаимо-помощ с любими хора.

В не толкова подкрепящ случай- могат да ескалират събития, които са изненадващи, показващи слабите звена във връзките ви. Не подминавайте тенденциите, те могат да бъдат по-дългосрочни, а в началото винаги по-лесно се влияе.

Ако имате пораснали деца, те също ще изискват повече внимание, може би да вземете по-дългосрочни решения, които да са полезни. Вие трябва да играете ролята на стабилизиращ фактор.

Не позволявайте чисто финансови въпроси да застават между вас и близките ви. Всичко е временно, вероятно своеобразен тест, който ще насочи вектора на развитие.

Вашата покровителка Венера ще навлезе в Близнаци на 04 април и поради ретроградното си движение ще остане там до 08 август. До тогава вие ще имате шанс да раздвижите границите на възможното пред вас като демонстрирате висока квалификация, повишавате знанията си, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, влиятелни или власт-имащи персони, способни да ви „издърпат“ напред и нагоре.

На този етап, в края на тази и началото на следващата седмица ще получите своеобразно облекчение, защото се оформят варианти, шансове, които ще порадват сърцето ви, отново - в личен или делови аспект, ако работата ви кореспондира с лични желания.

Скорпион

Едни от най-важните събития сега се проявяват във вашия дом и семейство, те показват по-далечни перспективи на развитие, фон на съществуване, който ще се влияе и от близките ви.

Възможно е член от семейството да обсебва вниманието ви, да изисква повече внимание. Това може да бъде и вашият партньор, в оптимален вариант- намирате начин да си помагате, да реформирате връзката си в една по-положителна посока, да я обновите, с нещо ново и като гледате в по-далечното бъдеще.

В не толкова подкрепящ случай могат да ескалират различия, опитайте се да ги стопирате своевременно, в началото винаги по-лесно се влияе. Все пак и тогава - това ще изисква повече време, за да се справите, да кажем до юли на този етап. Помислете какво трябва да се промени, ако стоят подобни предизвикателства, за да се получи различен от настоящия и съответно- по-добър резултат.

Отново като вариант- захващате се с въпроси, които се отнасят до комфорта ви на съществуване, разрешавате имотни или битови казуси, инвестирате в недвижимо имущество. Но ако не е спешен ремонт например, не бързайте, защото към настоящия момент това ще е съпътствано със затруднения, понякога над средното ниво, изчакайте до следващата седмица, особено, ако става въпрос за премествания, уреждане на документи, включително чисто финансови.

Друга водеща тема е професионалната ви реализация- до средата на април вие можете да се докажете или да направите важни стъпки, които ще утвърдят позициите и авторитета ви за дълго.

Стрелец

Социалната ви активност е много висока, причините са в голям диапазон, например- нараснала е собствената ви амбиция, желание да се доказвате, създавате и укрепвате връзки и в този процес, ако действате стратегически, тогава действително ще успеете, ако не веднага, то през последните дни на периода и през следващата седмица.

На този етап е полезно да избягвате евентуални конфронтации с важни за вас личности, по-възрастни и авторитетни личности, хора, с които имате дългосрочно взаимодействие.

При обмен на информация не са изключени разяснителни разговори, които изчистват недоразумения, показват - какво препятства пътя ви към успеха. Приоритетно разясняваните теми могат да бъдат свързани с професионалната ви реализация, ритъм ежедневието, ангажименти, които имате, те рязко могат да се променят под натиска на нови изисквания, условия на труд. В оптимален вариант това е вид обновление, промени, към които сега можете и трябва да се приспособите, да приемете, за да превъртите някой предизвикателства в полза. При ескалация на напрежение обаче, може да решите рязко да промените посоката, това ще се отрази на позициите ви колектив или може да скъсате договори, връзки, които са изчерпани. Вероятно е добре и още в началото да прецените какво действително искате и то в по-далечна перспектива, така че да си изградите вид стратегия за професионална реализация.

Някой от вас може да чуят новини, които да преобразят бъдещите планове, среда на съществуване. Знанието винаги е сила, в началото по-лесно се влияе, сега и през идните около два месеца вие ще си служите с думите като с оръжие- ще побеждавате, ранявате или търпите поражения. В този процес ще променяте начина си на мислене, ще се връщате към миналото, ще го анализирате, в повечето случаи това ще ви направи по-устойчиви на външни влияния.

От края на седмицата и до края на юли вие ще печелите с по-голяма лекота внимание и одобрение от страна на околните, ще можете да стабилизирате партньорските си отношения или да започнете вълнуваща връзка, ако сте сами. Популярността ви расте.

В дома и семейството ви може да съществува някакво скрито безпокойство, в такъв случай - изяснете тези теми, за да не се превърнат във вид не явна ерозия. Ще имате достатъчно подсказки, анализирайте ги, ако се налага-вземете своевременни мерки.

Как въздействат цветовете върху човешката психика

Козирог

Все по-важна тема се превръща необходимостта да защитавате интересите си. Причините могат да бъдат в повишена конкуренция, необходимост да промените нещо в подхода си, да сте по-адаптивни, за да сте в „крак със случващото се“, за да можете да превъртате някой предизвикателства в полза.

Звездите ви дават шанс да разгърнете потенциала си, но изискват от вас да обновите нещо в подхода си.

През тази седмица внимателно ще трябва да прецените какво действително е важно за вас, следва да инвестирате- време, усилия, че и чисто финансови средства или пък е по-целесъобразно да се разделите с него и под формата на тежест, която точи само ресурсите ви.

По различни поводи ще разбирате- какво ви носи щети или точно обратното- действа ви обогатяващо.

Препятствия или ограничения, които рефлектират пряко върху материалното  ви състояние трябва да бъдат разглеждани внимателно, да се отстраняват своевременно, защото могат да се окажат дългосрочна тенденция. Сега можете да преодолеете някаква трудност, да излезете победители чрез прояви на търпение, упоритост, стратегически и целенасочени действия. Тогава в края на тази и от следващата седмица вие ще получите шансове, които трайно могат да повишат благосъстоянието ви, ще утвърдите позициите си на работното място чрез по-широка подкрепа и т.н.

Чувате новини, водите разговори, които могат да докоснат душата ви или да обсебят вниманието ви. В оптимален случай- научавате тайни и се възползвате от скрита, допълнителна информация.

Все пак се пазете от внушения, само-внушения, които ще объркат бъдещите ви планове. Използвайте интуицията си като верен ориентир.

Водолей

Марс вече е във вашия зодиакален знак и налага да сте по-инициативни, за да постигате желанията си. В друг случай това е необходимо по външни и независещи от вас причини, например - трябва да се да се приспособите към базисни трансформации, които са във вашия дом и семейство или усещате „ветрове на промяната“ , които изискват да вземете съответни мерки.

Добрата новина е, че звездите ще ви дават шансове действително да направлявате тенденциите. Вероятно не веднага ще са видни позитивните резултати, на този етап ще ви се налага да преодолявате някакви трудности, предизвикателства или това са собствените вътрешни усещания, понякога предчувствия.

Към настоящия момент всичко случващо се очертава по-далечни перспективи, които следва да вземете под внимание и както се казва: „предупреденият войн е въоръжен войн“, а вие сега трябва да насочвате в оптимално подходяща за вас посока.

Изградете си стратегия, обмислете, осланяйте се на натрупан опит, вероятно ще бъде точно така. Същевременно нещо трябва да се обнови, вие сте достатъчно креативни, за да изберете оптимално добър за вас начин - какво ново да допуснете, от какво старо да се откажете.

Променяте подхода, променяте и крайния резултат като следствие.

Ако не действате по горе-описания начин, тогава преобразуванията ще нахлуят по външни и независещи от вас причини в живота ви или ще изпитате нервно напрежение.

В края на седмицата и през следващата мнозина ще изпитат вид облекчение, защото са намерили изход, вариант, вид подкрепа, която им действа стимулиращо.

Ще можете да оздравите връзките си, да получите морално удовлетворение.

Информационният поток е усилен, социалната активност е много полезна, подходящо е да преговаряте за интересите си, създавате и укрепвате връзки, получавате ценно знание, от това ще се възползвате перманентно и с усилващ се ефект.

Финансовото ви състояние - можете да откривате средства ей така, като от нищото следствие на късмет, вид опека, но не е изключено и пак така ресурсите ви да изтичат между пръстите ви по един неконтролируем начин. Тенденцията много зависи от натрупани в миналото дългове - буквално и в преносен смисъл.

Риби

Информационният поток през тази седмица е доста усилен, вие можете да надниквате и отвъд видимото, да идентифицирате и скрити процеси, които ви влияят, не са изключени и изненади. Знанието винаги е сила, от която можете да се възползвате, дори и чутото да не винаги да ви харесва първоначално.

Не са изключени и новини, разговори, които да са неочаквани, нека това да е повод в по-ярки краски да разберете на кого и в каква степен можете да разчитате или пък точно обратното.

Ако има вид некоректност между вас и важни за вас хора от близкото ви обкръжение, включително роднини, сега това ще бъде по-видно от обикновено.

В оптимален вариант - идентифицирате някой слабости в комуникацията с околните, променяте подхода и изчиствате съответните недоразумения.

В друг случай - може да прекратите някой контакти и договори, които очевидно вече са изчерпани.

Подходящо е сега да се замисляте за алтернативи на развитие, да търсите-намирате обходни пътища към целите си, ако преките са затворени.

Ако това е невъзможно, тогава ще оставите да утече вид програма от преди около две години и половина, за да я замените с нова и по-перспективна.

Ако нещо не върви, то не бива да бъде насилвано, а променено, обновено или изоставено.

През настоящия период мнозина ще бъдат обсебени от идея, която могат да реализират с повече креативност, изобретателност, а това ще сбъдне ваша мечта.

При всички случаи ще привличате внимание, думите ви ще имат чуваемост, ще можете да влияете дълбоко и психологически на важни за вас хора.

Но се налага да бъдете обективни, да се стараете да бъдете такива.

Иначе аспектацията на звездите ще ви размине с очакванията и може да предизвика разочарования.

В края на седмицата навлизате в период, през който ви се дава шанс да хармонизирате средата си на съществуване, все повече ще можете да разчитате на семейството си, с по-голяма лекота ще се справяте с имотни казуси, битови приоритети.

Източник: horoskop-astrom.com

Снимка: pixabay

Виж още:

 
 
 

Годишен хороскоп за 2020: Зодия Лъв

Годишен хороскоп за 2020: Зодия Дева
 
Годишен хороскоп за 2020: Зодия Везни

 

Годишен хороскоп за 2020: Зодия Водолей

Годишен хороскоп за 2020: Зодия Риби

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук