Седмичен хороскоп до 29 март: Предстои един от най-важните периоди за цялата година!

1427 преглеждания

Предстои кардинално обновление в живота ни!

Предстои един от най-важните периоди за цялата година, а може и по-дълго, дори за следващите около две години, трябва да го имаме предвид, когато предприемаме определени стъпки.

На 24 март предстои Новолуние, което е в първите градуси на зодиакалния знак Овен, символично- обновлението в природата, в живота ни ще бъде от „корен“, доста по-кардинално от обичайното и това е нормално предвид текущата обстановка - карантината, корона вируса, пише horoskop-astrom.com. Но всичко това се отключи като тенденция през януари 2020г., а точно през тази седмица могат да се вземат знакови мерки за това, което се е проявило тогава, да ескалират новини, събития, промени, които са с дълготрайна перспектива и да въздействат в положителна посока на случващото се. Не е изключено и да възникнат някакви варианти за справяне с текущата ситуация. Вероятно не всичко ще бъде видно „сега и веднага“, но ще се оформи в значима степен през идните около две седмици като перспектива.

В личен и в глобален аспект - ще забележим, че ескалира забележителна инициативност, която ще има широко отражение върху сигурността ни, просперитет, кариерно развитие и т.н. Хубаво е, че ще се очертаят шансове, те няма да бъдат даром, а следствие на упоритост, целенасоченост, като разчитаме на придобит опит и авторитет, действаме в добре избрана посока.

Струва си да набележим по-значими цели, да действаме, за да ги постигнем, а звездите ще ни подкрепят, резултатите ще прорастват не само през идния месец, а година/и.

Можем да очакваме, че власт-имащи и управленски структури ще вземат конструктивни, оздравителни, стабилизиращи мерки, които ще имат своите благоприятни въздействия. Появяват се лидери, които ще преструктурират целия ни живот или самите ние отключваме подобни качества и ще предизвикаме едни от най-значимите преобразувания в живота си.

Има вероятност да се търсят и откриват начини за печалба, които са нетрадиционни, паралелни, понякога скрити.

Преразпределят се парични потоци, бих казала богатства, хубаво е да се замислим, ориентираме, да проведем задълбочено проучване, ако не генерално, то в по-близък и познат план, аспект. В коя сфера и според лични способности, постижения можете да откриете допълнителни ресурси? Това е важно да се набележи и да се отключи като допълнителна сила, перспектива на развитие.

В любовта - съчетаваме романтика с практични оценки, отношения, които са качествени и надеждни ще се обогатят - буквално и в преносен смисъл. Стартирани връзки сега ще бъдат съчетание от топли чувства, но и рационална преценка.

Овен

На 24 март предстои Новолуние, което ще зададе голямо ново начало за вас и не само за предстоящия месец, а и година, може и много по-дълго, да кажем за идните около две години.

Повечето от вас под натиск на притискащи ги външни обстоятелства или пък повишаващи се амбиции ще действат смело, целенасочено, ще предприемат стъпки, които са способни да преобразят живота им – в кариерно развитие, партньорски отношения-лични или делови.

Можете да влияете подчертано на тенденции, които са се породили още през януари, а сега ги канализирате в оптимално подходяща за вас посока, така че да превъртите предизвикателствата в полза.

Променя се социалната ви активност или позиции, които заемате в колектив. Тенденцията отново е дългосрочна, може да е напълно позитивна за вас и да допринесе за това вие да заемете по-престижни позиции в колектив, но това няма да е даром, а следствие на демонстрирани качества и опит, упоритост, целенасочени действия в тази посока. Промяна на подхода ще даде различен и дълготраен ефект, ще доведе до вид стабилизация, по-предвидими бъдещи тенденции на развитие.

Може да привлечете по-възрастни или авторитетни фигури, с които да си сътрудничите, ако желаете това.

Все пак не е изключено и да преосмислите някой връзки, в оптимален вариант това ще е причина да ги стабилизирате, но ако някой играе по-скоро ролята на спирачка в живота ви, тогава ще го идентифицирате и можете да го отстраните.

Най-важната задача- да се докажете в колектив, да преговаряте за интересите си, а може би и да гледате в по-далечна перспектива на развитие, за да си изградите стратегия.

Телец

Венера транзитира през вашия зодиакален знак и продължава да ви защитава, така че дори и да има някакви предизвикателства пред вас, то вие ще успявате да ги преодолявате с по-голяма лекота и като разчитате на подкрепа от страна на важни за вас хора.

Ако проявявате висока социална активност, общувате с влиятелни или власт - имащи персони, включително такива, които са стоящи далеч от вас - буквално или в преносен смисъл- това може да преобрази животът ви в положителна посока.

Могат да възникват идеи, които са свързани с пътувания, уреждане на дългосрочни за бъдещото ви развитие документи, действащи ви обогатяващо, така че да спечелите нещо значимо.

Демонстрацията на висока квалификация сега също ви е подчертано полезна.

Мнозина ще привлекат вид опека от покровители, вид одобрение, което може да отключи и повишение, ако условията на труд го позволяват.

В тази обстановка по различни поводи ще ви се налага да отстоявате интересите си, авторитета си, да бъдете максимално концентрирани, мобилизирани, за да не позволите да бъдете изместени като минимум, в оптимален случай- да се изкачите по йерархичната стълбичка.

В този процес ще ви помагат натрупани в миналото позитиви, постижения и т.н., а в друг случай - можете за използвате тайни „козове“, сътрудничество, алтернативи и обходни пътища към желанията си и току виж се сбъдне ваша съкровена мечта, ако не веднага, то тя може да прорасне постепенно и през идните около 2-3 седмици.

Тест: Перото, което избереш, показва какъв човек си

Близнаци

Социалната активност на повечето от вас е доста висока, защото новите условия  го налагат, трябва да се доказвате над обичайното пред другите, отстоявате извоювани позиции, преговаряте за интересите си.

Може да промените средата си на съществуване поради премествания, променени позиции в колектив, обновени изисквания, линия на поведение и т.н.

Появяват се хора, които ще ви подкрепят, стимулират, развиват. Важно и благоприятно обстоятелство е да създавате и укрепвате връзки, включително с хора, които са от вашето минало, по-възрастни и авторитетни фигури или такива, които са извън близкото ви обкръжение. Всичко горе-описано може да ви помогне да направите бавен, но положителен преход към разширение на перспективите ви на развитие.

В този процес може да ви се налага да проявявате повече усилия, така че да демонстрирате висока квалификация или да повишите знанията си, последното ще бъде полезно или неизбежно, за да продължите напред.

Вие сте в силно трансформиращ период, който указва влияние на финансовото ви състояние, сигурност- на различни нива от живота- кариера, партньорски отношения, имидж.

Можете да направите скок напред и нагоре в избраното от вас направление, да забогатеете, но това ще зависи в значима степен от подкрепата, до която можете да се доберете от страна на хора, които влияят на благополучието ви. Това също може да е отлично взаимодействие с финансови институции или пък уреждане на наследствени казуси.

Тайни, допълнителни или нерегламентирани източници за печалба също са вероятни, ако ги търсите, ще ги намерите.

Преоценявате всичко ценно за вас, включително в любовта, в душата ви се разгарят силни страсти, имате забележителна интуиция, възползвайте се за да получите онова, което искате.

Рак

Настъпва един от най-важните периоди за вас през годината, когато можете да зададете едно голямо ново начало в живота си, успехите ще бъдат публични, ще се отразят на кариерното ви развитие, материално състояние, репутация като минимум.

От вас вероятно ще се изисква висока инициативност, изобретателност, сътрудничество, прояви на повече упоритост, за да получите вид опека, стабилизирате позициите си.

Оформят се нови тенденции в живота ви, те ще изискват промени в подхода, така че да получавате вид одобрение, подкрепа от другите-общо, за да е по-стабилно финансовото ви състояние или да се предпазите от евентуални катаклизми.

Припомням, че през цялата 2020г., че и повече - вие сте най-успешни, ако работите в съдружие, привлечете на ваша страна благодетел, покровител, партньор-личен или делови. Сега това е напълно възможно, но както казах вече- не даром, а следствие на повишени отговорности, често- обновена, различна стратегия от настоящата. Помислете, действайте според индивидуалните обстоятелства, които могат да канализират тази мощна енергия и с горе-описаните послания към вас - в една обогатяваща посока. С кого можете да взаимодействате, преговаряте и т.н.

Сега могат да се оформят трайни преобразувания във вашите връзки-лични или делови и не само за настоящия месец, а за цялата година, може и повече. Понякога тенденцията ще зависи предимно от отсрещната страна, а вие ще трябва да се адаптирате, дори да се съобразявате над обичайното, в оптимален случай - да делегирате задължения, да се възползвате от чуждата енергия.

Популярността на повечето от вас расте, можете да разчитате и на хора извън близкото ви обкръжение, усилете тази перспектива със съответните положителни следствия.

Лъв

Вие сте в прекрасен период да се изкачите по йерархичната стълбичка като демонстрирате висока квалификация, общувате с хора извън близкото ви обкръжение.

Ако това е невъзможно според условията ви на труд, тогава можете да се замислите за премествания или пътувания, които ще ви подействат разтоварващо.

Ежедневието на мнозина е доста натоварено и се налага висока адаптивност, пренареждане на приоритетите, ориентация към нещо, което ви носи финансово и морално удовлетворение, но без да е за сметка на физическото ви здраве. Напълно е възможно да получите всичко желано при вид мобилизация, методичност, упоритост, така че да отговорите на повишени изисквания, променени условия на труд, да изпреварите евентуална конкуренция.

Винаги има варианти, но обединяващо правило е, че сега можете да разчитате над обичайното на чара си, дори външни обстоятелства, които ви подкрепят, възползвайте се, така че ако една врата е затворена, тогава можете да потърсите друга-отворена и ще я откриете.

Вашите взаимоотношения също бавно, но трайно преминават на друго ниво. Перспективата ще е положителна, ако връзките ви са надеждни, тогава ще се укрепят още повече, чрез сключване на брак например, но може и да е друго, ако вече сте обвързани.

Ако са натрупани недоразумения в миналото обаче, тогава те ще започнат да натежават, ще изискват да анализирате случващото се и така ще бъде- това може да ви отрезви, охлади, да ви покаже вярна посока или да ви подтикне да смените генерално подхода си, защото се трансформират оценките, онова, което отчитате за ценно в човека до вас.

Дева

Навлизате в силно трансформиращ период, който ще засегне финансовото ви състояние. Възможно е да получите вид стабилизация и следствие на по-авторитетни позиции, които заемате на работното ви място, поемане на повече отговорности, вероятно и по-голяма натовареност.

В друг случай отчитате, че „нищо не се дава даром“, трябва да се разплатите с едно, за да получите друго или се сдобивате с желаното на някаква цена, а вие ще прецените дали искате да я платите или пък- не.

Добре се развиват онези от вас, които имат собствен бизнес, участват в творчески проекти, могат да демонстрират своите знания и като изнасят лекции например, вариантите са много, обединяващо правило е, че онова, което ще ви носи удовлетворение трябва да е свързано с дейност, която е ваше хоби, близка е до сърцето ви и т.н.

Общуването с хора извън близкото ви обкръжение или евентуални пътувания също са повод за радост, оформяне на позитивни тенденции.

Периодът е подходящ да скрепите връзки- лични или делови, ако сте сами - можете да срещнете любовта, особено, ако пътувате, взаимодействате с личности стоящи далеч от вас.

Популярността на повечето от вас расте, получавате все по-широка подкрепа и със съответните последици.

Тест: Триъгълникът, който избереш, показва важна истина за теб

Везни

Звездите ви насочват към по-висока социална активност, която може да има положителен ефект върху професионалната ви реализация, осъществяване на честолюбиви планове или защото бъдещото ви развитие и планове по различни поводи преминават през вид одобрение от страна на другите - общо.

В този процес вие сега действително сте в хубав период да повишите доходите си или да подобрите позициите си, ако условията на труд го позволяват.

Партньорските ви отношения също се обновяват, възползвайте се от „приливната вълна“ на 24 март, така че да ги канализирате в една по-конструктивна посока, да ги скрепите, включително като поемате по-висока отговорност един за друг, градите по-дългосрочни планове за развитие.

Не е изключено да пероценявате близки до сърцето ви хора, посоката е да правите анализи на миналото, това може да охлади страстите в душата ви или да ви подтикне да се отнасяте по-строго, взискателно към близките и или пък, ако оценките са положителни, тогава ще решите да бъдете по-отдадени, отговорни към тях, а може и това да се налага по външни и независещи от вас причини, но резултатът да е скрепващ, стабилизиращ.

Нещо се променя в душата ви, в подхода ви, в начина, по който приемате обикалящата действителност и това може да се превърне в повод за базисни трансформации, които ще инициирате и ще прораснат в живота ви постепенно.

През тази седмица не са изключени знакови събития във вашия дом и семейство.

Например, може да перформатирате семейните дела, да предприемете уреждане на недвижимо имущество, премествания, ремонти, инвестиции. Вариантите са много, могат да бъдат обогатяващи, допринасящи за комфорта ви на съществуване или подпомагащи- да се преодолее някакво предизвикателство.

Действайте, за да канализирате събитията, дребни действия ще имат широко и дълготрайно отражение, могат да преобразят декорите ви на съществуване. Все още можете да влияете, имате варианти, оценете ги и изберете най-добрия за вас.

Скорпион

Ежедневието ви става все по-натоварено от ангажименти, не е изключено вид обновление на работното място, задачи, които имате да изпълнявате.

Сега е моментът да завоювате по-престижни позиции, в този процес може да се изисква повишена адаптивност към вид промени, някой от тях ще бъдат „базисни“…

В друг случай ви се налага да разпределяте подчертано времето си между лични и обществено-значими приоритети и вие можете да се справите, дори и като разчитате на подкрепата от страна на близки за вас хора, на семейството ви и т.н.

Периодът е подходящ да скрепите партньорски отношения-лични или делови. Може да преживеете своеобразен ренесанс в любовта чрез конструктивни разговори, вземане на дългосрочни решения…Повечето от вас се чувстват обичани, харесвани, дори и да има някой недоразумения с важни за вас хора, то те ще се превъзмогнат по-лесно на този етап, възползвайте се по оптимален начин.

Ако сте сами - можете да срещнете любовта и тя ще бъде доста романтична, но и действаща обогатяващо- буквално и в преносен смисъл.

Информационният поток е доста усилен, получавате знакови новини, можете да проведете подобни разговори, които да преобразят връзки, договори, среда на съществуване. Посоката може да е напълно позитивна за вас, да привлечете по-широка подкрепа и одобрение, вид опека от влиятелни личности, ако искате и действате в тази посока.

Трансформира се начина ви на мислене, всичко е за добро и ще е причина да се сдобиете с повече власт- буквално или в преносен смисъл. Помага ви задълбочен, проникновен, интуитивен начин на съждения, обогатяване на знанията ви и т.н.

Стрелец

Слънцето вече транзитира през Овен и ще ви подейства ентусиазиращо, „събуждащо“, ще расте вярата в собствените ви сили и възможности и не без причина, а и поради по-широката подкрепа, която можете да получавате, вероятно и доза късмет, на който пак така ще можете да разчитате.

Разгръщате творческият си потенциал, демонстрирате най-доброто от себе си, но това се случва за сметка на променен начин на мислене. Вие ще ставате все по-безкомпромисни в своите връзки, могат да растат изискванията ви към околните, за всичко си има причина, например- поведението на другите се е променило и това налага ответна реакция или пък по различни поводи се връщате към миналото, анализирате го и не искате повече да повтаряте стари грешки, така че може да отсеете или редуцирате някой контакти.

Всичко случващо се може да е за ваше добро, думите ви да имат по-голяма твърдост, съответно-отражение, което да отстои мнението и интересите ви, да утвърди авторитета ви, дори и това да ви раздели с някой хора или обстоятелства, които явно нямат място в бъдещото ви развитие.

Евентуални договорки, сключени контракти след 24 март- обещават да бъдат надеждни и перспективни. Може да чуете истини, да изкажете такива, които ще изчистят недоразумения, илюзии, там, където ги има.

На този фон расте вероятността да завоювате по-престижни позиции на работното място, да срещнете по-широка подкрепа от колеги, а ако сте сами- лек флирт  да прерасне в нещо повече.

Как въздействат цветовете върху човешката психика

Козирог

Звездите ви надаряват с огромна сила, която е пробивна, преобразуваща, така че никой или нищо не може да застане на пътя ви към конкретна цел, която сте си поставили.

Същевременно от вас се изисква да поемате по-големи отговорности, да сте натоварени, инициативни, да не си позволявате отпускане, защото иначе този мощен ресурс ще се превърне по-скоро в тежест и напрежение.

И така, колкото по-значими, мащабни задачи си поставяте, толкова по-далеч можете да стигнете, а завоюваните успехи после ще ви влияят дълго, до края на годината, а може и много повече.

Онова, към което се ориентирате трябва да е съчетание от ентусиазъм, който извира от душата ви, онова, което най-силно желаете, но и натрупан опит, придобит авторитет.

На този фон и през настоящия период все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви- партньор, любим човек, пораснали деца, ако имате такива.

Оформят се и някакви преобразувания във вашия дом и семейство. Те могат да бъдат планувани, провокирани от чисто финансови въпроси, например- може да решите да инвестирате повече в недвижимо имущество, да се преместите, да уредите имотни казуси… Вариантите са много и различни, както и самия живот, но обединяващо правило е, че зададени тенденции сега ще бъдат дълготрайни, хубаво е да ги канализирате в оптимално позитивна за вас посока, както знаете в началото винаги по-лесно се влияе.

Водите емоционални разговори, узнавате тайни, там където ги има и се възползвате от тях, част от чутото ще докосне сърцето ви.

Водолей

Навлизате в период, който ще обнови вашите връзки, среда на съществуване, договори. На този фон ще расте самоувереността ви, че вие все повече можете да влияете и да насочвате тенденциите, в известен смисъл - ставате по-неуязвими или дистанцирани от чужди влияния. Това може да си има своя цена, например - вие да поемате по-големи отговорности, да сте по-натоварени, но и независими.

В друг случай - склонни сте да анализирате миналото повече от обикновено, вид ретроспекции внасят хлад в душата ви, „отрезвяват ви“, но ще ви помогнат над обичайното „сами да бъдете капитани на собствения си житейски кораб“ и нека го насочите в правилна посока.

Мнозина през тази и идните около две седмици ще вземат едни от най-смелите си решения и със съответните последици.

Все още ви влияят тенденции зададени в миналото, те могат да се превръщат в „таен коз“, ресурси и позитиви, които сте натрупали и сега имат своето отражение. Можете да ги имплантирате в базисни преобразувания, да скрепите отношения в дома и семейството си или да разрешите имотни казуси, ако това ви интересува.

Периодът е подходящ да подобрите комфорта си на съществуване чрез инвестиции у дома, хармонизиране на атмосферата, в повечето случаи ще можете да разчитате на близките си, ще обогатите и стоплите чувствата си още повече, ако желаете.

Риби

Периодът е подходящ да обновите доходите си или материалното си състояние - общо, причините могат да бъдат в нарасналите ви собствени амбиции, а могат да бъдат по външни и независещи от вас причини, които ви фокусират в тази посока.

Можете да разчитате на допълнителни, алтернативни, дори скрити източници за печалба, ако това ви интересува.

В друг случай - сбъдвате ваша съкровена мечта, но не даром, а следствие на натрупан опит и авторитет, който сега започва да дава резултати, да се материализира.

Колкото сте по-дейни и инициативни в тази посока, толкова по-широки перспективи на развитие ще се разкриват, като минимум - няма да позволите да подменят интересите ви и т.н.

През тази седмица можете да се проявите по начин, който ще допринесе за вашата популярност, ще привлечете повече подкрепа и одобрение от страна на околните.

Някой от вас ще попаднат под опеката на влиятелна, власт-имаща персона, вие самите е подходящо да се стремите в тази посока и важна личност ще изиграе ролята на мост към успехите ви, вид сигурност и т.н.

Получавате приятни известия, предложения, полезно е да сте социално по-активни, за да не пропускате шансове.

Радвате се на добронамереност, думите ви имат подчертана чуваемост.

Ако сте сами - можете да срещнете любовта и тогава, тя ще бъде доста романтична.

Източник: horoskop-astrom.com

Снимка: pixabay

Виж още:

 
 
 

Годишен хороскоп за 2020: Зодия Лъв

Годишен хороскоп за 2020: Зодия Дева
 
Годишен хороскоп за 2020: Зодия Везни

 

Годишен хороскоп за 2020: Зодия Водолей

Годишен хороскоп за 2020: Зодия Риби

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук
 
 
 
 

Тагове