Фотоконкурс „Лакатник и приятели“

1090 преглеждания

В надпреварата могат да се включат професионалисти и любители

Сайтът lakatnik.info организира фотоконкурс „Лакатник и приятели“. В него могат да се включат всички фотографи, професионалисти и любители, без ограничения във възрастта.

Всеки автор може да участва с една снимка правена из района на Лакатник. Файловете не трябва да са по-големи от 10 MB. Не се допускат фотоколажи, както и снимки, които са грубо ретуширани дигитално или съдържат допълнително прибавени надписи и графики. Целта на конкурса е да покаже снимки, които се доближават максимално до естествената среда, която са запечатали.

Регистрацията за участие и изпращането на снимки става на адрес: photo@lakatnik.info. Към всяка снимка, участваща в конкурса, трябва да бъде придружена с името на автора фотограф, текст, описващ мястото, ситуацията и историята на снимката (до 150 знака), година на заснемане както и заглавие на снимката.

Всеки участник ще получи на електронния си адрес потвърждение за успешно извършената регистрация на материала, който е изпратил за участие в конкурса.

До участие в конкурса няма да бъдат допускани творби, изпратени с неточна или непълна информация.

Крайната дата за изпращане на снимки е 06 септември 2019 г.

Победителят и носител на наградата „Лакатник и приятели“ ще бъде определен с гласуване в сайта lakatnik.info oт от 9 септември до 30 септемри 2019 г. За една снимка може да се гласува само веднъж.

На 01 октомври, в сайта и във фейсбук страницата Лакатник/Lakatnik ще бъде обявена снимката победител, а нейният автор ще получи награда, която засега организаторите ще запазят в тайна.

Общите условия на конкурса може да намерите ТУК.

Източник: lakatnik.info