11 от 11 - ПОК „Доверие“ е отново пенсионноосигурително дружество на годината, в категория ДЗПО

1037 преглеждания

ПОК „Доверие“ е неизменен носител на тази награда от учредяването й през 2010 г. до сега

ПОК „Доверие“ взе статуетката на победител в категория „Допълнително задължително пенсионно осигуряване“ за 11 пореден път. Церемонията по награждаване на най-добрите компании в сферата на застраховане и допълнително пенсионно осигуряване за 2021 г. се проведе на 19.05.2022 г., в хотел „Маринела“, София.

Организатори на събитието са Фондация „Проф. Д-р Велеслав Гаврийски", Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ) и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО).

ПОК „Доверие“ е неизменен носител на тази награда от учредяването й през 2010 г. до сега. Призът бе връчен на Даниела Петкова, председател на управителния съвет на Компанията, от заместник-председателя на Комисията по финансов надзор Диана Йорданова, която ръководи управление „Осигурителен надзор“ в държавната институция.  

Отличието в категория „Допълнително доброволно пенсионно осигуряване“, получи ПОД „Алианц България“, а за най-динамично развиващо се дружество бе определна ПОК „ДСК-Родина“.

Както всяка година, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“ връчи персонални награди за цялостен принос в областта на застраховането и осигуряването. Станислав Димитров, директор на направление "Застраховане и пенсионно осигуряване" на Лабораторията за научно-приложни изследвания на ВУЗФ влезе в списъка на носителите на престижния приз „За цялостен принос в развитието на осигуряването в България“. В този списък, личат имената и на трима представители на ПОК „Доверие“ – Даниела Петкова, Ангелина Петрова и Мирослав Маринов.

Източник и снимка: poc-doverie.bg

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук