ПОК „Доверие“ е пенсионноосигурително дружество на годината, в категория ДЗПО, за дванадесети пореден път

1030 преглеждания

ПОК „Доверие" е неизменен носител на престижното отличие, в тази категория, от нейното учредяване, през 2010 г.

ПОК „Доверие“ заслужи за 12 пореден път отличието за пенсионно осигурително дружество на годината в категория „Допълнително задължително пенсионно осигуряване“. Наградата на Компанията, бе връчена на официална церемония, на която бяха обявени имената на носителите на призовете „Застраховател на годината, Пенсионно осигурително дружество на годината и Застрахователен брокер на годината“, за 2022 г.

Събитието се организира от Фондация „Проф. Д-р Велеслав Гаврийски", Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване и Българската асоциация на застрахователните брокери. То се проведе на 17.05.2023 г. в хотел „Маринела, София.

ПОК „Доверие" е неизменен носител на престижното отличие, в тази категория, от нейното учредяване, през 2010 г., като през тази година статуетката на победителя бе връчена от Диана Йорданова, заместник-председател на Комисията за финансов надзор на изпълнителния директор на ПОК „Доверие“, Мирослав Маринов.

Наградите в другите две категории в сферата на осигуряването – за  допълнително доброволно пенсионно осигуряване и за най-динамично дружество за 2022 г., получиха съответно, ПОД „Алианц България“ и ПОД „Бъдеще“.

За цялостен принос в областта на осигуряването, фондация „Велеслав Гаврийски“ определи Георги Тодоров, изпълнителен директор и член на Управителиня съвет на ПОД “ЦКБ-СИЛА”.

ЗАД "Булстрад Виена Иншурънс Груп", част от финансовата група към която принадлежи и ПОК „Доверие“, за поредна година получи наградата в категория "Застраховател на годината - Общо застраховане“ за 2022 г.

Източник и снимки: ПОК „Доверие“

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук