40 Super Hot - една от класическите игри на EGT

602 преглеждания

Играта разполага с четири джакпота, които могат да бъдат придобити по време на игралния процес

40 Super Hot е една от класическите игри на EGT. Ниското ниво на волатилност, интересните бонуси и многото начини за големи печалби, правят тази игра наистина невероятна. Ако сте почитатели на добрите стари слотове с прости правила и тонове, цветни плодове, играйте безплатно супер хот 40 онлайн и ще се влюбите в това творение на EGT. 

Интересни функции

Това е игра за тези, които искат да се развихрят или да се приберат у дома. Ниската волатилност намалява променливостта, но играта не ви дава много печеливши комбинации при всяко завъртане. Въпреки това, когато печелите, печелите много. Това определено привлича хората, които са на лов за онези джакпоти и огромни награди, които се получават рядко. Такива печалби повишават нивата на адреналина и ви карат да се връщате за още.

Играта разполага с четири джакпота, които могат да бъдат придобити по време на игралния процес. Можете да спечелите някой от 4-те джакпота чрез случайно попадение в режим на бонус игра, в който трябва да намерите 3 карти от една и съща боя. Всеки цвят съответства на един от джакпотите, които са на разположение за грабване в момента. Сумата, която можете да получите за спечелването на един от джакпотите, се показва постоянно в горната лента.

Джакпотите 40 Super Hot са представени от цветове на карти. Клубовете са най-евтините. Диамантите струват малко повече. Сърцата ви дават още по-голяма награда. Най-големият джакпот е за намиране на три пики. 

Тези джакпоти са достатъчни причини, за да ви накарат да опитате късмета си в няколко изигравания. 40 Super Hot е страхотна игра с много други интересни функции, но джакпотите са основната атракция за всички видове играчи. Ако се интересувате от това да отпразнувате голяма победа, определено ще намерите тази възможност за спечелване на огромна сума пари наведнъж за доста привлекателна.

Визуален стил

Играта изглежда като остаряла слот машина, която бихте намерили в игрална зала във Вегас в началото на 2000-те години. Този дизайн е умишлен. Както вече споменахме, тази игра е класика от старата школа. Всевъзможните плодове и късметлийските седморки ви карат да усещате същото тръпнещо чувство на вълнение, което са изпитвали много комарджии в Лас Вегас, когато са играли слот игри.

Цветовата схема е съвсем обикновена. Фонът е с мека дървена текстура и има наситен кафяв цвят. Синьото игрално поле с барабаните контрастира с фона и осигурява по-голяма яснота. Всички елементи на интерфейса са групирани в долната част на екрана. За някои играчи може да е трудно да различават различните икони една от друга. Всички те са много малки и изглеждат някак еднакво.

Звуков дизайн

Един от проблемите, които има тази игра, е, че звуците са "ненужни". Например играта може да възпроизвежда произволно звуци на звънене или да ви напомня, че сте неактивни, като възпроизвежда звук на камбанка.

Настройката

Ще разполагате със стандартно игрално поле с 5 барабана и 3 хоризонтални линии. Има 40 фиксирани печеливши линии. Това е обща структура за много традиционни слот игри. Тя е интуитивна и дава възможност за повече вариации, без да се компрометира преживяването ви. Някои игри се опитват да измислят по-добри настройки, но това оформление изглежда работи най-добре.

Не е необходимо да променяте броя на печелившите линии. Можете да регулирате банката си, като изберете общия залог, което е приятен и опростен начин да контролирате стила си на игра. За много консервативни играчи този подход може да се окаже твърде ограничаващ, но по-голямата част от играчите ще останат доволни. Трябва само да кликнете веднъж и барабаните започват да се въртят като луди!

40 Super Hot от EGT е игра с по-малко готини светкавични неща в сравнение с много други съвременни игри, но тя има своите достойнства. Смятаме, че простотата на оформлението на барабаните е едно от предимствата за по-новите играчи. Можете да използвате и функцията за автоматично изиграване, за да автоматизирате допълнително процеса.

Символи

Има няколко вида символи, които ще срещнете, когато играете в 40 Super Hot. Много казино играчи ще се зарадват да видят ограничен списък със символи, които трябва да запомните. Някои игри отиват твърде далеч, за да създадат гъвкавост там, където тя не е необходима.

Основните символи са плодове. Ще получите до x100, ако съберете 3-5 череши, лимони или портокали. Дините и сливите ще ви дадат до x200. Х400 е наградата за получаването на 5 гроздови зърна. Златните звезди са скатери. Ако хванете пет от тях на екрана, ще получите огромен множител x20000 върху залога на линия.

Последният важен символ е щастливата седморка. Той функционира като Wild в слот машината 40 Super Hot. Пет уайлд символа ще ви дадат множител x1000. Както знаете, уайлд символите заместват всеки друг символ, освен скатерите.

Имайте предвид, че множителите са много големи, но ще получите печеливши комбинации много по-рядко в сравнение с някои други игри, където множителите са по-ниски. Коефициентът на възвръщаемост в 40 Super Hot слот игра е над 95%, но ще трябва да изчакате големите си печеливши комбинации, за да видите истинската разлика в стила на игра.

Бонус рундове

За съжаление, 40 Super Hot не разполага с никакви бонус кръгове. Въпреки това има етап, в който трябва да изберете от куп карти с лице надолу.

40 Super Hot ви предоставя много възможности за големи печалби. Все пак трябва да контролирате бюджета си и да се опитвате да намалите загубите. Това е слот, който е измислен за забавление, ето защо трябва да залагате отговорно.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук
 
 
 
 

Тагове