„Сподели своя вкус с Espresso News“ - изпрати рецепта с риба и спечели вечеря за двама

2175 преглеждания

Сигурни сме, че вече сте подготвили рецепти за рибни ястия, с които да зарадвате близките си за Никулден

Наближава един от най-почитаните християнски празници в нашия календар - Никулден. Посветен е на Свети Николай Мирликийски, за който се приема, че е покровител на моряците и пленниците, пътешествениците, търговците и банкерите. Преданието гласи, че веднъж когато светецът плувал с лодката си в морето и излезли силни вълни, пробили дъното й, той бръкнал с ръка във водата, хванал един шаран и запушил с него пукнатината. Така спасил от удавяне своите спътници. От тогава останал и обичаят на Никулден да се приготвя шаран в чест на светеца.

Сигурни сме, че вече сте подготвили своите рецепти за вкусни рибни ястия, с които да зарадвате вашите близки по повод празника.

Предизвикаваме те да ги споделиш с нас, като се включиш в новото предизвикателство на играта ни „Сподели своя вкус с Espresso News“ - изпрати рецепта с риба и спечели вечеря за двама, подарък от нашите партньори от ресторант „Ра“ в гр. Костинброд.

Правила за участие:

1. Харесай Фейсбук страницата ни EspressoNews.

2. Предизвикай приятел да се включи в играта, като го отбележиш с таг „@” в коментара под публикацията с предизвикателството „рецепти с риба“ във Фейсбук;

3. Изпрати ни лично съобщение във Фейсбук с твоята любима рецепта с риба, заедно с авторска снимка на приготвената от теб храна.

Важно: Можеш да се включиш в настоящата игра до 23:59 часа на 10 декември, 2019 г. (вторник), а на 11 декември (сряда) ще обявим печелившия участник.

Общи условия на играта:

Следи Фейсбук страницата ни EspressoNews и уебсайта www.EspressoNews.bg. Ще отправяме към теб различни по теми кулинарни предизвикателства и условия за участие. Победителят във всяка тематична игра ще бъде определен на случаен, томболен принцип и ще бъде обявен във Фейсбук страницата ни EspressoNews и в уебсайта www.EspressoNews.bg.

За да получи наградата си, печелившият участник следва да се свърже с нас чрез лично съобщение на Фейсбук страницата на EspressoNews, в срок до 3 работни дни от обявяването му като победител, като предостави следните данни за доставка на наградата: име и фамилия, телефон за връзка, адрес за доставка и имейл. В случай на продуктова награда, печелившият участник ще получи наградата си по куриер, без да дължи допълнителни такси. При спечелване на награда „ваучер“ за продукт и/или услуга, победителят ще получи наградата си по имейл. Право на участие имат само потребители, живеещи на територията на България. Изтеглен участник, който не е спазил всички стъпки за участие, няма да бъде обявен за победител и тегленето ще бъде повторено.

Всички получени рецепти и визуални материали, отговарящи на условията, ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата na EspressoNews и уебсайта www.EspressoNews.bg поетапно във времето, като ще бъдат посочвани имената и/или Фейсбук профила на авторите им.

С участието си в играта участниците се съгласяват, че техните имена, адрес, снимка, видео или други лични данни биха могли да бъдат използвани от Организатора в аудио, видео, печатни и публикувани в интернет материали, за което той не им дължи заплащане. 

С участието си в играта, участниците приемат и се съгласяват с настоящите правила за участие и общи условия.

Повече за ресторант „Ра“:

Ресторант „Ра“ се намира на комуникативно място, в центъра на град Костинброд, което го прави предпочитан за делови срещи и контакти.

Ресторантът разполага със сто и петдесет места, разпределени в три зали и осемдесет места в лятната градина. В заведението е обособена и зала за непушачи, аранжирана с множество цветя и мебели от ковано желязо и стъкло.

Ресторантът осигурява възможност за организиране на детски празници и семейни тържества, рождени дни и карнавали. Предлага богато меню на достъпни цени.

Искаш ли и ти да участваш? Кликни върху снимката по-долу, харесай Фейсбук страницата ни и се включи в актуалното кулинарно предизвикателство:

EspressoNews



EspressoNews