AQ Magnit ще участва в „Кариерен Кошер 2019“

2471 преглеждания

Иван Стратиев, MD на AQ Magnit ще се включи в събитието като лектор на тема: „Как да се справиш с изтощението при балансиране на различни проекти и множество задачи“

AQ Magnit ще вземе участие в „Кариерен Кошер 2019“, който ще бъде проведен на 4-ти септември в Интер Експо Център, София. Кариерното събитие представлява градивна екосистема, свързваща талантливите българи от чужбина с прогресивните компании в България и е най-мащабното такова за българи с опит и образование от чужбина, които искат да се реализират в България. Официалното откриване ще бъде от 12:00 часа, когато ще се проведе и награждаване в съпътстващата мероприятието инициатива, свързана с отговорното използване на ресурсите и опазването на природата: „По пътя към нулевия отпадък“.

По време на изложението, екипът на AQ Magnit ще посреща заинтересованите от компанията кандидати на щанд №4 , където ще ги запознава с подробности за дейността на компанията, възможностите за кариерно развитие и свободни работни позиции.

Иван Стратиев - MD на AQ Magnit ще се включи в събитието като лектор и под формата на работилница ще предаде ценни съвети на присъстващите как да се справят с изтощението, когато се налага да балансират между различни проекти и множество задачи. Лекцията е част от блок 2  „Развитие на хора и екипи – следващото ниво“ и ще започне в 14:40.

Повече за Кариерен Кошер 2019:

Кариерен Кошер 2019 е събитие за професионално развитие, ориентиране и споделяне, което среща прогресивно мислещи бизнеси и топ таланти с опит и образование в чужбина. Кошерът цели подобряване обмена на информация в кариерната екосистема. Инициативата е проект на организацията на българи с опит и образование в чужбина “Тук-Там”, провежда се под патронажа на президента на Република България Румен Радев и е идеологично продължение на емблематичния форум ‘’Кариера в България. Защо Не?. Посланието на „Кариерен Кошер 2019“ е #HubavoShteE и цели да изтъкне положителните аспекти на живота в България: хората, кариерата, средата и идеите са само някои от основните притегателни аспекти, в които има ценен потенциал и възможности за положително развитие.

Събитието се очаква да посетят над 1500 висококвалифицирани кандидати, участие като изложители ще вземат над 90 водещи компании. Програмата на мероприятието ще се проведе по блокове, с почивка между всеки. Първият блок стартира в 12:30 с панелна дискусия „България тук и сега – устойчива екосистема за развитие на умения и иновации“, водена от Кирил Петков, CEO на Proviotic и съосновател на център за приложни изследвания и иновации, СУ;  Нанси Шилър, президент на фондация „Америка за България“; Адрияна Михайлова, комуникационен експерт, „Визия за София“ и Светозар Георгиев, съосновател на Телерик Академия. Темите в програмата са съобразени със и са в полза на развиващите се млади хора. Някои от тях са: „Привличане на топ таланти – най-добри практики в България“; „Как да изградиш личния си бранд в дигиталното пространство“; „Как да бъдеш гъвкав и адаптивен екипен играч“; „Лидерството – по природа или чрез възпитание?“; „България събира таланти и идеи – възможности за синергия в екосистемата“ и други.

Сред лекторите ще бъдат още: Николай Илиев - режисьор, продуцент, актьор и ТВ водещ; Марио Гърбешков - изпълнителен директор на Хюлет Пакард Ентърпрайз България; Димитър Попов - Director Consulting и София Лазарова HR manager в Deloitte; Ставри Ставрев, основател на CrossFire и CrossFit състезател; Светла Симидчиева, съосновател на Sloth.Works и Majio; Ива Цолова, съосновател на Jamba и други.

Повече за Иван Стратиев:

Иван Стратиев е с над 17 г. опит в мениджмънта на производствени компании в различни сфери и е Изпълнителен Директор на Шведската компания AQ Magnit, в България. Освен, че специализира фирмен мениджмънт по програма на "The College of North West London", Иван е бакалавър по икономика в УНСС и магистър по мениджмънт в The University of Sheffield. Изследователските му интереси са в сферата на лидерството и психологическите му аспекти. Има натрупан опит в управлението на проекти, корпоративни финанси и търговия.

Повече за АК Магнит:

АК Магнит е дъщерно дружество на AQ GROUP AB (Швеция), който е световен производител на индуктивни компоненти и системи за индустриални клиенти с високи изисквания. Фирмата е производител на индуктивни компоненти - трансформатори, индуктори, релета и др. електротехнически компоненти и е базирана в гр. Годеч, намиращ се на около 50 км от София.

Следете АК Магнит във фейсбук: https://www.facebook.com/AQMagnit 

и

Linkedin:www.Linkedin/company/aq-magnit

EspressoNews