Поход и доброволческа инициатива за спортния празник на AQ Magnit - „Магнетиада“

2335 преглеждания

Компанията подпомогна семейството на свой служител

С ден сред природата, поход и доброволческа инициатива за почистване, AQ Magnit отбеляза спортния си празник - „Магнетиада“.

Над 120 служители и техните семейства се включиха в мероприятието, което тази година се проведе на 28 септември, в местността Пуалица, в град Годеч. В рамките на доброволческата кампания, теренът на гората в местността, бе почистен от над един тон битови отпадъци и изсъхнали и паднали клони, с което компанията за пореден път показва отговорността си към града и общността.

Традиционното за AQ Magnit събитие - „Магнетиада“, се отбелязва във формат с различни спортни активности и съоръжения, но тази година, служителите и компанията взеха решение, финансовият ресурс за празника да бъде предоставен на дарителската кампания „Бъдеще за Криси“, като по този начин се подпомогне семейството на служител на компанията.

Като най-голям и надежден работодател в община Годеч, AQ Magnit, насочва усилията и отговорността си не само в работата, подобряването на качеството на живот и възможностите за реализация в града и общината, но и към общността на своите служители и тяхната подкрепа.

Повече за АК Магнит:

АК Магнит е дъщерно дружество на AQ GROUP AB (Швеция), който е световен производител на индуктивни компоненти и системи за индустриални клиенти с високи изисквания. Фирмата е производител на индуктивни компоненти - трансформатори, индуктори, релета и др. електротехнически компоненти и е базирана в гр. Годеч, намиращ се на около 50 км от София.

Следете АК Магнит във фейсбук: https://www.facebook.com/AQMagnit 

и

Linkedin: www.Linkedin/company/aq-magnit

EspressoNews