BHTC България участва на изложението на работодатели „Стажове“ 2019

1423 преглеждания

Изложението се провежда в Технически университет, гр. София

Eкипът на Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) България участва  в изложението на работодатели „Стажове“ в Технически университет София. Щандът на компанията се намира в учебен корпус, 12, N: 47.

„Очакваме всички студенти на Технически университет София, и не само, за да се запознаем, да им разкажем повече за дейността на BHTC България и за възможностите за стаж и развитие в една от водещите в света компании за климатични системи и термоуправление в световната автомобилна индустрия.”, сподели HR мениджърът на компанията Станка Стоянова.

Едни от стажовете, които компанията предлага на студентите са във високотехнологичния развоен център на BHTC у нас, един от петте подобни центъра на Behr-Hella Thermocontrol в света. 

През 2015 г. BHTC дава старт на своята дейност у нас със 120 служители. Към днешна дата те са над 600, а с откриването на новото разширение на завода, което предстои съвсем скоро, компанията ще открие още над 250 нови работни места.

Основана през 1999 г. в Германия, Behr-Hella Thermocontrol GmbH (BHTC) е сред водещите в света компании за климатични системи и термоуправление в автомобилната индустрия. Основните продукти, които предлага, са панели и уреди за обслужване и управление на автомобилни климатични инсталации. Климатични сензори, контролери за въздух и PTC нагреватели за стъкла допълват портфолиото. BHTC покрива целия процес от продуктовия дизайн до производството на цялостната система за климатичен контрол. В този процес BHTC комбинира разнообразни сфери на опит – от софтуер, електроника и механика до всички технологии, необходими за разработката и производството на съществуващите и бъдещите оперативни и дисплейни елементи. В световен мащаб BHTC дава работа на над 1900 служители в Германия, България, Мексико, Китай, Индия, Япония и САЩ. Клиентите на BHTC са Audi, Behr, Bentley, BMW, Bugatti, Chrysler, DAF, Daimler, Daimler Commercial Vehicles, FAW-VW, Ford, Freightliner, GM, Lamborghini, Mack, Mahindra & Mahindra, Mahindra Renault, MAN, Mini, Navistar, Nissan, Paccar, Porsche, PSA, Renault, Renault Samsung, Renault камиони, SAIC, Seat, Skoda, Smart, Subros, S-GM, S-VW, Tata, Volkswagen, Volkswagen Търговски автомобили, Volvo, Volvo Камиони.

EspressoNews

Снимки: BHTC