Александра Александрова от Божурище бе част от спектакъла за 70-годишнината на Българската художествена гимнастика

922 преглеждания

Младата грация от Божурище, Александра Александрова, бе част от грандиозния спектакъл по повод 70-годишнината на Българската художествена гимнастика. Участието й в редица изпълнения, от гала-спекатъла е поредното признание за таланта и успехите на Александра.

Александра Александрова е възпитаник на КХГ „Левски-Триадица“ и тренира от осемгодишна. Сред успехите на Александра са две шампионски титли на Държавното първенство за ансамбли за 2021 г. и 2022 г., както й редица призови отличия в различни турнири, сред които: международен турнир „Diamond cup“ –  1-во място,  международен турнир „Феникс“ – 1-во място,  турнир „Вихрен“ Сандански (есен в Сандански) – 1-во място,  турнир „Локомотив“ София –  1-во място,  турнир „Съзвездия на красотата“ – 1-во място и др.

Тържественото честване на годишнината на Българската художествена гимнастика се състоя на 27 ноември, в зала 1 на НДК. По време на церемонията зрителите видяха редица изпълнения на различни гимнастички от страната и уважиха с аплодисменти всички действащи български състезателки, както и редица фигури в треньорската професия и съдийството.

Александра Александрова от Божурище и съотборничките й...
Нови успехи и призови отличия за Александра Александрова
Александра Александрова с отлично представяне...
Александра Александрова: „Научена съм на дисциплина и уважение към другите“
Александра Александрова от Божурище стана шампион...

Снимки: Снимки: Анна Недкова

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук