Владислава Симеонова, зам. кмет на община Божурище: В лицето на общинска администрация, BHTC има един сигурен партньор

553 преглеждания

Посредством вашите сериозни инвестиции, ние успяваме да работим, да развиваме общината и да й придадем един наистина европейски облик

"В лицето на общинска администрация BHTC има един сигурен партньор", заяви Владислава Симеонова, зам. кмет на община Божурище по време на специалното събитие на Бер-Хелла Термоконтрол, което се проведе на 17.05.2023 г., в производствената им база в икономически парк „София-Божурище“, по случай десет години от стъпването на компанията на българския пазар. В своята поздравителна реч Владислава Симеонова заяви:

"Честит празник на BHTC. От името на Община Божурище и кметa, г-н Георги Димов искам най-напред да благодаря за това, че вие сте позиционирани именно тук, на нашата територия и да поднеса сърдечни поздрави по случай вашия 10-годишен юбилей от навлизането на вашия бизнес в България и в частност на територията на община Божурище.

Това за всички жители на общината носи огромен плюс, защото посредством вашите сериозни инвестиции, ние успяваме да работим, да развиваме общината и да й придадем един наистина европейски облик, какъвто заслужават нашите жители. Затова още веднъж благодарим, че сте тук.

В лицето на общинска администрация, както назад в годините, така и занапред BHTC има един сигурен партньор, винаги сме били насреща и така ще бъде. С каквото можем, което е по нашите сили и възможности ще съдействаме. Стараем се максимално бързо, в рамките на установените срокове да се издават необходимите документи, за да може съвместната ни работа да върви напред.

На целия екип на BHTC искам да пожелая на първо място много здраве, разбира се, да продължавате да сте все така креативни, иновативни и лидери на пазара във вашата дейност. Много хъс за работа, много ентусиазъм и от това, което чух, предстои разширяване на базата, така че много успехи ви желаем, много професионално развитие и занапред. Благодаря, весел празник на всички!"

Годишнината на компанията бе уважена от политици, представители на дипломатическата общност, местната власт, партньори в бизнеса и др. Научете повече тук.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук