Враца - домакин на регионален форум за млади предприемачи

1108 преглеждания

Финалният кръг от надпреварата е на 9 и 10 юни в София

Община Враца е домакин на регионалното състезание за млади предприемачи по програмата „Учебна компания“. Форумът бе открит от заместник-кмета Петя Долапчиева. „Скъпи участници, по време на състезанието ще имате възможност, в конкурентна среда, да демонстрирате своите умения по продажби и маркетинг, като същевременно ще защитите идеята си пред журито. Инициативата предоставя шанс за реализиране на съвместни проекти. Пожелавам успех на участващите екипи“, каза Петя Долапчиева.

Програмният директор на „Джуниър Ачийвмънт“ – Вера Петканчин заяви, че във Враца се провежда най-голямото регионално състезание, в което участват 26 отбора на ученици от областта. „Общината е домакин на един от четирите регионални форума, които провеждаме във Варна, Бургас и Перник, като тук броят на участниците е най-голям. Вярвам, че всеки от вас ще покаже постигнатото през годината, а журито ще излъчи осемте най-добри компании, които ще вземат участие в Националния кръг на инициативата“, допълни Петканчин.

Форумът ще продължи с интервюта с учебните компании и представяне на проектите им пред 5-членно жури, като в края на деня ще бъдат селектирани финалистите в регионалния кръг, които ще се съревновават с млади предприемачи от цялата страна на 9 и 10 юни в София.

EspressoNews

Снимки: Община Враца