Да подкрепим „Байк и рън за Чепън“ в надпреварата за туристическo събитие на 2018 г.

1185 преглеждания

Започна онлайн гласуването за третите годишни награди в туризма

В категория „Туристическо събитие“, ще участва „Байк и рън за Чепън“ в надпреварата за приз на „Годишни награди в туризма 2018“, които се организират за трета поредна година от Министерството на туризма. В своята категория състезанието за планинско бягане и колоездене  ще се състезава с още 19 събития.

Победителите в надпреварата, ще бъдат излъчени с онлайн гласуване от страна на гражданите, което вече е в ход и ще продължи до 5 декември.

Всеки желаещ да даде гласа си за „Байк и рън за Чепън“, може да го направи тук: https://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/. Всеки може да гласува еднократно за един участник в една категория, като се отчита едно гласуване от всеки IP адрес, но може да се подкрепи кандидат от всяка категория.

Екипът на EspressoNews вече гласува в подкрепа на „Байк и рън за Чепън“ и призовава своите читатели да се включат активно в гласуването.

Както и в предните две издания на конкурса гласове се приемат за 16 категории: „Туристическа атракция/обект“; „Туристическо събитие“; „Духът на България“; „Специализиран туризъм“; „Туристическа дестинация“; „Иновация“; „Журналистически материал на тема туризъм в България в печатна медия“; „Журналистически материал на тема туризъм в България в онлайн медия“; „Журналистически материал на тема туризъм в България в интернет блог“; „Журналистически материал на тема туризъм в България в радио“; „Журналистически материал на тема туризъм в България в телевизия“; „Община за планински туризъм“; „Община за морски туризъм“; „Община за балнео- и СПА туризъм“; „Община за културно-исторически туризъм“. Победителят в 16-ата категория – Голямата награда „Изборът на българите”, се определя според гласовете за обекти, включени  в „100-те национални“ и „50-те малко познати места“ в туризма.

Наградите ще бъдат връчени на победителите на тържествена церемония на 11 декември 2017 г. в София.

EspressoNews

Снимка: Ангел Лазаров