Утре, 26 септември, „Байк и Рън за Чепън - Адреналин с кауза“ с опознавателно преминаване на трасето с велосипед

848 преглеждания

Мероприятието е с цел участниците да бъдат по-добре подготвени за състезанието и е безплатно

Утре, 26 септември, ще се проведе "С Байк на Чепън - опознавателно преминаване с велосипед", събитие, което е част от съпътстващата програма на 9-то поредно издание на "Байк и Рън за Чепън - Адреналин с кауза", предвидено да се проведе на 17 октомври 2020.
 
Мероприятието е с цел участниците да бъдат по-добре подготвени за състезанието и е безплатно.
 
Място за среща е на площада в Драгоман в 09:30 часа на 26 септември. Събитието е подходящо за хора с физическа подготовка и с известен опит в карането на велосипед в пресечен терен. Участниците трябва да имат валидна застраховка за деня на събитието. Задължително е носенето на каска по време на преминаване на трасето.
 
Задължителна регистрация за събитието тук: https://bit.ly/2FbsWUr

Повече информация ТУК.
 
Повече за "Байк и Рън за Чепън - Адреналин с кауза"
Официалното състезание "Байк и Рън за Чепън - Адреналин с кауза", както и всички съпътстващи събития се осъществяват с подкрепата на Община Драгоман и Сдружение за дива природа БАЛКАНИ и е посветено на каузата за възстановяване на инфраструктурата на Драгоманско блато. Пет лева от всяка стартова такса за състезанието ще бъдат дарени за възстановяване на металния мост, отвеждащ към вишката за наблюдение на птичето богатство. В магазини Stenata можете да намерите BUFF със специален дизайн, посветен на Драгоманско блато. Купувайки този BUFF, вие подкрепяте „Сдружение за дива природа Балкани“ във възстановяването на Драгоманското блато. От стойността на всеки закупен BUFF ще бъдат дарени 50% на сдружението.
 
Снимка: Байк и Рън за Чепън

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук