Деца ще творят с рециклируеми материали в конкурс обявен от НЧ „Светлина-1896” и ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” село Гара Бов, община Своге

1632 преглеждания

НЧ „Светлина-1896” и ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” село Гара Бов, община Своге, обявяват конкурс за изработване предмети от отпадъчни материали. В състезанието могат да участват и покажат своите умения, творчество и сръчност, всички деца от 7 до 14 годишна възраст. Предметите трябва да бъдат изработени от екологични (рециклирани) или отпадъчни материали.

До 15-ти март е срокът, в който децата могат да предадат изработените от тях предмети в библиотеката при НЧ „Светлина-1896“ село Гара Бов, РЕКИЦ – „Читалища“, град Своге, НЧ „Градище – 1907‘‘ ет. 2, ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, село Гара Бов - учителска стая, ет. 3.

Експонантите, участващи в конкурса ще бъдат подредени в изложба, която ще бъде открита на 31-ви март от 12:30 часа в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, с Гара Бов, а по-късно на същият ден ще бъдат обявени резултатите от конкурса и наградени участниците. Награждаването ще се извърши в две възрастови групи – от 7 до 10 г. и от 11 до 14г, информират организаторите на конкурса.

Конкурсът е дейност по проект „Екологично обучение по устойчиво развитие на местната общност“, по програма на фондация „Глобални библиотеки - България“.

EspressoNews