Как да изберете качествени и модерни аксесоари за вашия iPhone?

386 преглеждания

Ако не сте сигурни точно какво ви е необходимо, доверете се на нашите препоръки

Apple е един от брандовете любимци на потребителите. Красивият и модерен дизайн, цветове при новите модели, и не на последно място – качеството, превръщат Apple в мултимилиардна компания с милиони доволни потребители в целия свят.

iPhone ни позволява да комуникираме с лични и професионални контакти, да гледаме любимите си филми, да поръчаме храна, да правим страхотни снимки, и още куп други неща. И всичко това само с устройство, което се побира в ръката ни! В тази статия ще ви представим някои от любимите ни аксесоари.

Разнообразие и сигурност за вашия телефон

Едни от първите аксесоари, с който трябва да се сдобиете веднага след закупуването на новия си телефон са протектор и кейс. Калъфът за телефон ви позволява да осигурите на вашето устройство защита при падане или удар. Освен че изпълнява тази функция, има разнообразие от дизайни и цветове. Разгледайте качествени аксесоари за Apple и изберете някой, който ще отива на тоалета ви. Ако не си падате по шарените неща, изберете прозрачен силиконов кейс.

Хидрогел протекторът е другият необходим продукт. Покриват перфектно екрана на вашия Iphone. Предпазва го от прах, отпечатъци, надраскване и удари. Почти незабележими са, не придават обем на дисплея и не нарушават чувствителността. А и се поставят изключително лесно, дори в домашни условия.

Забавление навсякъде, където и да се намирате

Следващото ни предложение са безжични слушалки. Разбира се, първият им плюс е съвсем очевиден – безжични са. Удобни са, когато спортувате или сте на разходка, няма кабели, които да се заплитат и да ви пречат.

Навсякъде и по всяко време може да се насладите на любимата си музика, аудио книга или подкаст. Те са почти незабележими, лесни са за използване и имате възможността да ги свържете и с други устройства, освен с телефона си.

Полезни мобилни аксесоари, когато сте на път

Лятото е сезонът на отпуските и пътуванията. Понякога избраната дестинация е по-далеч. Apple продуктите могат да се похвалят със значително добра и издръжлива батерия, но това не означава, че е вечна. Ето защо преносимата батерия е едно необходимо попълнения в пътната ви чанта. Може да изберете между множество варианти в mega-device.com.

Аксесоарите за телефон за вашия автомобил също са супер попадение. Вместо да се чудите къде да поставите смартфона си, докато шофирате, заложете на магнитна поставка. А ако телефонът ви позволява безжично зареждане – заложете на поставка за автомобил с безжично зарядно.

Предпочитате да се придвижвате с колело? Докато карате може да поставите телефона си в раницата или в някой джоб, но това не е никак удобно, тъй като ако някой ви позвъни има вероятност да не обърнете внимание. Ето къде на помощ идва поставката за велосипед. Освен, че ще следите лесно обажданията и нотификациите си, това е и добра опция, ако използвате навигация. Е, все пак ви препоръчваме да не се захласвате продължително в екрана и да отделите необходимото внимание на пътя си.

Незабравими спомени от всяко пътуване

Селфи стикът еволюира през годините, като добива все по-голяма популярност. Особено заради интереса, насочен към социалните мрежи, селфи стикът се превръща в „оръжието“ на всеки любител фотограф или пътешественик. Всеки нов модел има и нови функции – водоустойчивост, Bluetooth дистанционно, трипод.

Полезни са, когато пътувате сами или пък искате да направите снимка с любимия човек или с приятели, за да запечатате момента.

Ако не сте сигурни точно какво ви е необходимо, доверете се на нашите препоръки. Убедени сме, че всяко едно от тях ще ви бъде полезно. Разгледайте наличните артикули в горепосочения сайт и улеснете ежедневието си.