Какви са тенденциите в сребърната бижутерия за лято 2022 г.?

488 преглеждания

Сребърната бижутерия е чудесен вариант за моментите, когато трябва да избирате подарък за близък човек

Сребърната бижутерия е чудесен вариант за моментите, когато трябва да избирате подарък за близък човек, както дори и за случаите, в които искате да си направите такъв. Голямото разнообразие ви дава много възможности за комбинации, но какви са тенденциите и как да се съобразите с тях, ще разберете в днешната статия.

Изберете минималистичния стил в бижутерията

Напоследък това стана една най-популярните тенденции, която присъства не само в бижутерията, но и в дизайна на домове, в модата и дори начина на живот. Тук не е въпросът да нямате почти никакви бижута и да не можете да ги съчетавате с нищо. По-скоро тази тенденция се осланя на възможността да имате точно това, което би ви свършило работа, без да натрупвате множество.

Един чудесен избор е да се насочите към сребърни гривни от silver.bg. Може да заложите на онези с перли, камъни, циркони, плочки, кристали и още много. Заемете се с намиране на новите ви любимци и се опитайте да ги съчетаете с бижутата, които вече притежавате.

Цветен блясък в сребърната бижутерия

Много често се смята, че в сребърната бижутерия няма голямо разнообразие. Истината, е че има множество различни опции, от които може да изберете, както на достъпни цени и точно в тенденцията за 2022 г.

Насочете се към бижутата, които са изработени с камъни или кристали. Те са цветни, може да ги комбинирате с другите си бижута, както и да ги носите самостоятелно, защото са много впечатляващи. Гривните са изключително интересни и придават завършен вид на визията ви. Не забравяйте да добавите колие или медальон, на вече съществуващата ви верижка.

Сребърни бижута с перли
Тази тенденция не е популярна само от 2022 г., н е един страхотен вариант, както за подарък, така и за самите вас. Заложете на гривните, които се поставят лесно, имат интересен дизайн и са на достъпни цени. Сами ще забележите, колко добре са имплементирани перлите във всеки дизайн и колко стилно стои на ръката. Колиетата с перли са идеалното допълнение към тази визия, затова ви препоръчваме да намерите любимото ви, за да пробвате различни комбинации.

Наслояване със сребърни бижута
Тази тенденция е много популярна през последните 3 години и е истински фурор в социалните мрежи. За да създадете подобна визия, трябва да имате няколко различни по вид гердана, както гривни и пръстени. Хубавото на тази тенденция, е че не трябва да поставяте наслояване на бижута във всяка част от тялото, а сами може да изберете, на какво да акцентирате.

Ако се насочите към герданите, то изберете поне два, които да поставите на врата си. Може единият да е по-къс, от другия, за да се вижда по-добре актуалната визия. Заложете на две или три гривни, които поставете само на едната ръка. Относно пръстените се опитайте да сложите няколко на един пръст или изберете повече за едната ви ръка.

Някои от тенденциите за лято 2022 г. са познати и от миналите години, но са останали все така популярни. Има и нови, които тепърва предстои да се развият и да заемат място във визията на стилните дами. Коя е любимата ви комбинация от сребърни бижута?

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук