Какво ни дава bet365 бонус парлей

928 преглеждания

Предимства на умножаването

Парлей, акумулатори или мултиплеъри – така наричаме правите колонки или залози на повече от едно събитие. Bet365 оферти парлей пък ни дават възможност да увеличим печалбата с между 5 и 70%, когато залагаме на мачове от NFL, NBA, MLB, NHL и четирите тенис турнира от „Големия шлем“.

Този тип залози ни дават страхотния шанс да спечелим огромни суми, но дали си заслужават?

Генерално, този тип залози се считат за лоши от стратегическа гледна точка. Това е така, тъй като печалбата за букмейкъра се увеличава значително, което съответно дава още по-голямо предимство за сайтовете.

Предимства на умножаването

Хората бързо слагат правите колонки в графата лоши залози и пропускат да изтъкнат техните положителни качества.  Умножаването на коефициента прави потенциалната печалба наистина огромна. Ако играчът е достатъчно уверен в крайния резултат, може да ги използва за да извлече предимство пред бет365 или някои от другите сайтове, предлагащи залози за спорт.

Подобни събития

Точно това е причината, bet365 да предлагат парлей бонуси само за определени събития. Залозите за фаворита в тенис мачове от Оупън турнирите са неприятни, тъй като коефициентът е съвсем малък. Ако обаче прибавим много мачове в един фиш и се възползваме от парлей бонуса, получаваме значително по-стабилна ставка.

Парлей и волатилност

Причината, хората да използват парлей залози и, че волатилността им в кратки срокове е много по-добра.

Ако заложите на фаворита при 5 или повече мача от NBA, вашата възвращаемост би била едва 2-3 пъти. Ако използвате парлей колонка, вие ще получите 4 пъти по добра възвращаемост, без да рискувате допълнителни пари.

Лимит за права колонка

Заради умножаването, бет 365 лимитира парлей фишовете до едва 14 събития. Това се прави, тъй като букмейкъра има лимит за изплащане на една печалба, които лесно може да бъде надвишен с умножаването на десетки срещи. Въпреки, че шансът за успех на играча не е толкова голям, този тип залози са като игра на тото, при която само един път е достатъчен, за да донесе милиони левове печалби за играча.

Заслужава ли си да използваме парлей

Ако говорим за чисти залози, по-скоро ще ви посъветваме да избягвате този начин на залагане. Както вече споменахме, рискът е твърде голям, въпреки че печалбата може да бъде повече от удовлетворяваща.

Ако обаче говорим за Парлей бонусите на бет 365, нещата рязко се променят. Ако познаете 10 или повече срещи, вашият коефициент ще бъде увеличен с 70%, което тотално променя възвращаемостта. Какво вече споменахме, този тип залози са особено атрактивни за първите дни от големите турнири по тенис. Може да си изберете до 14 мача с много ниски коефициенти. Дори и общата ставка да достигне само 5, при 20 лева залог, вие ще спечелите повече от 170 лева, без да рискувате твърде много.

Ако сте от типа играч, които избира 14 мача, без значение от коефициента, и се надява да „удари кьоравото“, по-добре потърсете късмета си в друг тип хазарт.