Ретрограден Марс в Близнаци (30 Октомври 2022 г. ÷ 12 Януари 2023 г.)

3426 преглеждания

Опитайте се да бъдете по-сдържани в периода и да не влизате в конфликтни ситуации

От 30 октомври 2022 г. до 12 януари 2023 г. Марс ще бъде ретрограден. Отговаря за събития свързани с: Физическа активност, борба, гняв, сексуални преживявания. Понижена енергия и разпиляност, конфликти, манипулации. Импулсивност, небрежност, изпускане на нервите, инциденти. Да не се правят ремонти и да се избягват хирургически интервенции, ако това е възможно.

Опитайте се да бъдете по-сдържани в периода и да не влизате в конфликтни ситуации, премисляйте добре нещата преди да реагирате остро в различни ситуации. Пазете се повече от инциденти и травми, особено свързани със спорт.

Ретрограден Марс в Близнаци: Нарушена комуникация, трудности в общуването, непохватност. Понякога това положение на Марс ни кара да осъждаме другите, особено от гледна точка на техните мотиви. Избягване на сериозните увлечения, склонност към повърхностност, отколкото да се гледа на живота задълбочено. Необходимо е да се научим, че силните желания, които наблюдаваме у другите, са в действителност наши собствени. Сега имаме възможност да разберем по-добре себе си чрез начините, по които контактуваме с другите хора.

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

♈ ОВЕН:

Тактичността и добрият тон в речта ви, ще бъдат на последно място, когато ви дразнят или успеят да ви провокират с нещо. Трудно ще ви бъде да прецените кога е по-добре да си замълчите и да проявите сдържаност. По-внимателни в контактите си е необходимо да бъдете при различни обучения, в училище или при общуването с роднини, братя, сестри или съседи. Бъдете предпазливи на пътя или по време на шофиране. Имате възможност по-лесно да убеждавате другите хора, но силното ви желание да изявите способностите си може да изнерви човека срещу вас.

♉ ТЕЛЕЦ:

Сега сте по-импулсивни в контактите ви с парите, от къде произтича и силната потребност от тяхното печелене. Обмислете как бихте могли да увеличите доходите си с повече активност, особено ако имате желание да развивате свой собствен бизнес или някакво свое дело. След преминаване на Марс в директно движение може да предприемете конструктивни действия и да създадете по-добри условия за финансов успех. Относно здравето е добре да вземете мерки за предотвратяването на травми и възпаления, до колкото това зависи от вас.

♊ БЛИЗНАЦИ:

Пълни сте с ентусиазъм, живеете с днешния ден и трудно приемате авторитетите. Стремите се да бъдете първи във всичко с което се захванете и искате винаги да печелите. На по-активните в спорта ще им бъде трудно да не се изявяват в тази сфера, но не прекалявайте, тъй като сега сте по-предразположени към различни контузии и травми. Трудно ще приемате съвети, в много случаи, активността ви ще изпреварва добре обмислените действия. Често може реакциите ви да бъдат прекалено резки и да бъдете по-гневни и заядливи.

♋ РАК:

Период, в който ще се чувствате сякаш се борите с вятърни мелници, възможно е да се сблъсквате с необоснована враждебност. Възможно е да изпитвате подсъзнателна неизявена агресия или дори автоагресия, необяснима импулсивност, разрушителни желания. Трудно ще осъзнавате своите недостатъци и поради тази причина може да изявявате силата си в грешна посока. Присъства тенденция за принудителна изолация. Ваши недоброжелатели и тайни врагове могат да бъдат по-активни, пазете се от физически травми.

♌ ЛЪВ:

Силно желание за свобода и независимост. Стремеж към конкурентно поведение и съревнование с приятели и съмишленици. Желание да се доминира, проява на тиранично и взискателно отношение към хората, което може да доведе до конфликтни ситуации. В приятелски кръгове ще се проявявате активно, демонстративно, страстно, дори прекалено на моменти. Вероятни разногласия с колеги, сътрудници, приятели и всякакви колективи. Демонстрирате способност да заемате активна позиция в обществото.

♍ ДЕВА:

Успехът ще бъде важен стимул за предприемането за повечето ваши действия. Стремеж към слава и високо положение, изострено съперничество с колеги. Възможно са значими събития при работещите в сферата на полиция, пожарна, спорт и хора с частен бизнес. Работоспособността ви може да се увеличи, ако помислите как да използвате вашите таланти по най-ефикасния начин. Не забравяйте да редувате работата с почивка, в противен случай са възможни нерви в работата, напрежение, загуби или травми.

♎ ВЕЗНИ:

Силна активност и страст в интелектуалната сфера на живота ви, в някои случаи пораждане на желание за обществени изяви. Бъдете внимателни при контактите си с чужденци и се пазете от инциденти по време на пътувания. Демонстрация на ревностно отношение по отношение на своите идеи, спорове, човек активно проповядва своите възгледи. Сега е добър момент да надградите знанията си, особено ако те са свързани със спорт, военно дело или някакъв бизнес. Като негативни проявления може да проявявате своеволие и нетърпимост към авторитети.

♏ СКОРПИОН:

Силно чувство за гордост, много енергия, физическа сила, проява на воля, както силни желания и страст. В определени моменти може да има предпоставка за неприятности, изразяващи се в проява на агресия, особено, ако човек е предизвикан. Старайте се да проявявате сдържаност, като изразходвате тази енергия в активен спорт. Бъдете внимателни за бързо протичащи възпаления, висока температура, изгаряния и травми. Добра реакция в кризисни ситуации, склонност да се оказва помощ на изпаднали хора в беда.

♐ СТРЕЛЕЦ:

Възможни конфликти в общуването, партньорствата и брака. Ще ви бъде по-трудно да проявявате такт и дисциплина, дори и дребни неща биха могли да ви подразнят повече от обичайното. Със своята активност ще привличате хора около себе си, но едновременно с това ще създавате и чувство на предпазливост у тях, тъй като ще излъчвате определена активна или пасивна агресия. Желанието ви за влизане в спорове ще ви кара по-често да заемате яростна позиция. По-ярко ще проявявате активността си, но само ако провокирани или предизвикани.

♑ КОЗИРОГ:

Неблагоприятен момент за служебното ви представяне. Има вероятност да се сблъскате с враждебна обстановка и да ви се наложи да водите спорове с колеги. Трудно се подчинявате и силно желаете да накарате другите да ви уважават. Не се страхувате от тежка работа, по-енергични сте в този период, но не са изключени и възникване на конфликти с всеки ваш конкурент. Хиперактивни сте и имате излишък от сили, но внимавайте за инфекциозни болести, кръвоизливи, наранявания и травми по време на работа.

♒ ВОДОЛЕЙ:

Човек е страстен, пали се бързо и бързо изгаря в пламъка на любовта. Импулсивни сте, имате влечение към авантюрите и желаете да поемете повече риск. Конкуренцията и състезанията са с по-голяма значимост и провокират силно желание за успех на всяка цена. Ако сега ви предстоят по-големи инвестиции и разходи, желателно е добре да премислите и да предприемете действие след периода на ретроградност, тъй като са възможни необмислени големи покупки, неоправдан риск, лоши вложения или хазартни загуби.

♓ РИБИ:

Домът ви може да се превърне в бойна арена, поради възникнали спорове и недоразумения. Желаете да правите нещата, както си искате и не позволявате на никого да ограничава личната ви свобода. В този момент е добре да подсигурите дома си срещу кражби или битови инциденти. При наличие на повече напрежение и раздразнителност от ваша страна, с вашите настроения и емоции ще бъдете склонни да натоварвате всички в семейството. Бъдете внимателни и сдържани в контактите си с родители до края на периода.

Източник и снимка: Astroimpuls.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук