Светломир Пандазиев: „Искаме да насърчим любознателността на младите хора“

2040 преглеждания

Samsonite за трета поредна година подкрепя „Работилница за репортери“

Samsonite за трета поредна година подкрепя „Работилница за репортери“ и ще награди талантливи ученици. Трима от участниците в тазгодишното издание на ученическия конкурс-обучение, което е под надслов „Пътят към дома“ ще се докоснат до качеството на продуктите от марката. Те ще получат раници предоставени от „А.Т.Г.ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД,  която от 1991 г. е официален оторизиран представител за територията на България на световноизвестната марка за куфари и чанти SAMSONITE.

„По този начин искаме да стимулираме младите хора, да насърчим тяхната любознателност, желание да опознават света и да споделят своите преживявания, посредством талантливите си пера.“, сподели Светломир Пандазиев, търговски директор на Samsonite Bulgaria.

Основаната през 1910 г. от американския предприемач Джеси Шойдър компания, продължава да се развива и да утвърждава своята репутация, като водеща глобална марка. За Samsonite работят над 8000 служители в над 30 държави. Марката е еталон за качество и иновативност.

През 21 век Samsonite постоянно въвежда продукти, базирани на нови технологии, сред които - първият алуминиев продукт;  първият куфар с широка, издърпваща се дръжка;  първият мек куфар на четири колела, който предлага по-голяма устойчивост и мобилност; първият куфар с кодова ключалка; колекцията Cosmolite, произведена чрез революционния Curv материал - най-лекият и устойчив куфар създаван някога; колекция B-Lite - най-леката серия куфари на Samsonite, благодарение на уникалния си дизайн. Историята продължава, а благодарение на партньорството на EspressoNews с българския представител на световната марка и участниците в „Работилница за репортери 2018 – Родова памет” ще се докоснат до качеството на продуктите с марка Samsonite.

„Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“ се провежда под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на:

RollplastAQ MagnitАвтошкола ВасилевиУНСС360 Creative BulgariaVolontimeSamsoniteBHTC МЕТРОПГ "Велиза Пеев"Автомотор корпорация АДМания ПринтКока-Кола Хеленик България

Медийни партньори на конкурса са: 

NOVAБНТBulgaria ON AIRсп. Мениджърnoviteroditeli.bgobekti.bgTeen Station

Партньор и домакин на церемонията по награждаване на призьорите в „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“: Община Враца

EspressoNews