Стаж в Радио FM+ е поредната награда в „Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България“

2590 преглеждания

Възможност за стаж в радио FM+ ще получат няколко от участниците в „Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България“. Това стана ясно по време на гостуването на Десислава Василева – управляващ директор на Еспресо Медия, в ефира на радиото като гост в рубриката „Майсторски клас“. Водещият и член на журито на второто издание на Работилница за репортери – Евелина Павлова, сподели в ефир за наградата, която ще осигури радио FM+ за няколко от финалистите в конкурса-обучение.

Участниците ще могат да се докоснат до тънкостта на това да бъдеш радиоводещ и  ще имат възможността да усвоят полезни практики и умения, присъщи за радио ефира.

„За хората, занимаващи се с журналистика е важно не само умението да пишат увлекателно, но и да говорят по този начин, а радио ефира предоставя точно такава възможност – да завладяват на живо с богатия език и гласа си. Това ще бъде една чудесна възможност за младите ни репортери да усвоят още умения и да направят правилния избор за своето кариерно развитие“, сподели след гостуването си в радио FM+ Десислава Василева. 

Проектът "Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България" се осъществява под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел  и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, TBI InfoИнтегралОСКАР-ЕЛSamsoniteБигла 3Go4Raw.

 

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

 

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс