Евелина Павлова – радио и телевизионен журналист, ще бъде водещ на церемонията по връчване на приз „Добрият пример“

2886 преглеждания

Събитието ще се проведе на 27.11.2017 г. от 15:30 ч. в шоурума на „Ситроен“ в град Божурище

Евелина Павлова – радио и телевизионен журналист, ще бъде водещ на церемонията по връчване на приз „Добрият пример“, в рамките на събитието „Добрият пример на запад от София“.

Евелина Павлова е родена в град Своге. Завършила е маркетинг и мениджмънт в УННС. В професионалната си кариера  е заемала различни позиции – водещ в радио и телевизия, програмен директор в Радио FM+, Star FM. Понастоящем е водещ в радио „105.6 НОВИНИТЕ СЕГА“.

Основател е на Фондация „Гласът на децата“, която стои зад детската медийна платформа „Radio Family”.

Майка на две деца, и както обича да се описва сама, тя е още пътешественик, авантюрист и работохолик.

През 2017 г., Евелина Павлова започва проект Teen Station, за създаване на училищни радиа в десет гимназии в страната. Проектът е насочен към учениците между 8-и и 12-и клас, които сами ще генерират съдържание, след като преминат обучения. Техни ментори ще са журналисти, специалисти по маркетинг и социални медии и новинари от различни медии. Те ще говорят по различни теми – от това кои са видовете медии и формати радиа, през това как се структурира програма до това как се правят фейсбук група и съдържание за сайт. Кръстници на радио Teen Station стават учениците от ПГПЧE "Иван Вазов" в Смолян, където е пилотната реализация на проекта. Kъм TeenStation вече се включиха и ученици от Немската езикова гимназия в София. 

Евелина Павлова е номинирана в конкурса „Жена на годината 2017“ на списание GRAZIA, в категория „Телевизия“. Тя бе и един от членовете на журито в тазгодишното издание на ученическия конкурс на Еспресо Медия „Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България“. 

„Добрият пример на запад от София“ 2017 се организира от регионалния новинарски портал Espressonews.bg, под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, SamsoniteБигла 3Idea Advertising & PRИКЕМMH Wine SelectionКафе "Мания"ОСКАР-ЕЛ, Максима България, PIQUADRO, Милмекс, AQ Magnit.

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс

EspressoNews