Тренировки вкъщи - защо не? Виж топ предложения от топ инфлуенсъри

3620 преглеждания

Показаните упражнения са лесни за изпълнение и не изискват специална физическа подготовка

Въведеното извънредно положение в страната ни, с цел превенция срещу разпространението на коронавируса COVID-19, поставя всички ни в социална изолация. Всички забавления извън дома, с които обикновено разтоварваме след работния ден, са забранени - спорт, танци, срещи с приятели, но това не трябва да ни спира да се грижим за физическото и душевното ни благосъстояние и вкъщи.

Екипът на EspressoNews ви насърчава да спазвате препоръките на здравните власти, за да запазите вашето здраве и това на другите, а междувременно, за да преминат тези дни по-леко и приятно за всички нас, ще ви покажем няколко идеи за тренировка вкъщи, които топ инфлуенсъри споделят в социалните мрежи.

Разбира се, в основата попадат упражненията със собствена тежест, което максимално ще ви улесни при подотовката за изпълнението им. Показаните упражнения са лесни за изпълнение и не изискват специална физическа подготовка, подобряват координацията и силата на тялото, и имат положителен ефект върху психическото здраве и продуктивността.

Вижте някои предложения от Биляна Йотовска, Христиана Парова, Станислав Чакъров, Радостин Кузманов, Янита Янчева, Йоана Коджабашева, Красимир Михайлов:

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Biliana Yotovska ®️ (@bilianayotovska_new) наМар 18, 2020 в 12:25 PDT

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Yanita Yancheva (@yanitayancheva) наМар 18, 2020 в 4:34 PDT

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от YOANA

3-минутна интензивна тренировка, която заменя 30 минути във фитнеса
Двайсетте най-ефективни упражнения за отслабване

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук