Търговските обекти на Ролпласт ще продължат да обслужват клиенти, при спазването на строги хигиенно-санитарни мерки

1306 преглеждания

"Призоваваме всички наши клиенти, да ги посещават отговорно и само, когато услугата, която искат, не може да бъде изпълнена по електронен път"

Във връзка с обявеното в страната извънредно положение по повод коронавируса и с цел превенция срещу разпространението на коронавируса, лидерът в производството на PVC, дървени и алуминиеви прозорци, врати и щори в България - „Ролпласт“ предприе редица мерки за безопасност при изпълнение на дейността си и призова клиентите на компанията да се възползват от възможностите на новите технологии, като избират да осъществяват връзка с компанията онлайн и по телефона.

"Предвид наложените ограничения и с цел опазване здравето на служителите на Компанията, гражданите и техните близки, информираме, че на този етап, всички търговски обекти на Ролпласт са отворени в обичайното им работно време, при спазването на всички хигиенно-санитарни изисквания и предписания на Националния оперативен щаб. Независимо от това, призоваваме всички наши клиенти, да ги посещават отговорно и само, когато услугата, която искат, не може да бъде изпълнена по електронен път и/или по телефона."

Защитата на здравето, както на клиентите, така и на служителите е с приоритетно значение за Ролпласт и в обектите ще се допускат до двама клиенти едновременно, които ще изчакват да бъдат обслужени на отстояние два метра един от друг:

"В случай, че има повече клиенти, по едно и също време, останалите ще изчакват извън офиса, при спазване на същото изискване за отстояние от два метра един от друг.", допълват от компанията.

С цел избягване на излишните рискове, можете да се възползвате от каналите за обслужване на компанията:

За поръчки, може да използвате онлайн конфигуратора на Ролпласт на адрес: http://e-rollplast.com/bg/configurator

За да получите оферта за избран продукт или да обсъждане на възможности за партньорство, може да се се вържете с компанията, като попълните онлайн формуляра на уебсайта на компанията ТУК, а също и като осъществите чат сесия на сайта на www.rollplast.com.

За консултация, запитвания, предложения и други въпроси:

www.rollplast.com, Call Centrе: 02/ 812 1000; 02/812 69 47; 0888 696 672, Email: info@rollplast.com.

Припомняме, че до 31 март клиентите на компанията могат да се възползват от актуалната промоция и да заявят поръчка на прозорци с 20% отстъпка. Монтажът може да бъде извършен в последващ период.

За Ролпласт:

Създадена през 2000 г. като компания, специализирана в производството и продажбата на външни и вътрешни щори, днес РОЛПЛАСТ е един от водещите производители на прозорци, врати и щори в Европа.

Екипът на компанията, има за цел да отговори на изискванията на всеки клиент като се стреми да му осигури отлично обслужване и избор от богата гама продукти, налагащи стандарти за качество и иновативност

Следете Ролпласт във фейсбук: https://www.facebook.com/Rollplast.Ltd

Ролпласт с годишен семинар за своите франчайз партньори
Ролпласт дари врата на параклис „Св. Великомъченик ...

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук