NET 1 предлага системи за сигурност за клиентите си в Божурище

1750 преглеждания

Услугите се предоставят от компанията в партньорство със Сектрон ООД и включват системи за видеонаблюдение и контрол на достъп, алармени, пожароизвестителни и домофонни системи

За своите частни и бизнес клиенти в гр. Божурище, софийският телеком NET 1 предлага широк избор от системи за видеонаблюдение и контрол на достъп, алармени, пожароизвестителни и домофонни системи.

Услугите се предоставят от компанията в партньорство със Сектрон ООД, като се изготвят индивидуални предложения, спрямо специфичните изисквания и нужди на потребителите. Решенията се реализират така, че да могат да работят с вече съществуващи системи, както и да могат да бъдат надграждани и развивани във времето. Сред удобствата за клиентите е и възможността за еднократен монтаж на избрана система - инсталацията може да се извърши с изграждането на Интернет свързаността и да спести нуждата от други подизпълнители, време и ресурси.

Желаещите да се възползват от услугите, могат да заявят безплатна консултация с експерт на NET1 на Интернет адрес: https://bit.ly/2ZMPGS7, на телефон: 0899691414 и на място в офиса на компанията в града (адрес: бул. „Европа“ №20, градинката на „Божура“; работно време 10:00 - 19:00 часа, от понеделник до петък).

Повече за предлаганите технологични решения:

Системите за контрол на достъп управляват пропускателния режим, както до даден обект, така и вътре в самия него. Могат да бъдат изградени в различни типове обекти като офиси, производствени площадки, обществени или жилищни сгради. Най-често достъпът се осигурява чрез клавиатури, карти, биометрични четци. Възможни са всякакви комбинации според специфичните нужди на клиентите.

Алармените системи са лесни за употреба и могат да бъдат комбинирани с други системи за сигурност и безопасност - видеокамери, пожароизвестяване, устройства за автоматизация на дома и други. Могат да бъдат реализирани както прости инсталации, така и обширни проекти с интегрирани решения за сигурност, базирани на награждавани технологии и подкрепени от превъзходна поддръжка.

Видеонаблюдението има изключително широко приложение - може да се използва както в обекти с глобално значение за сигурността, така и за охрана на складове, цехове, частни домове, офиси и т.н. Основното му предназначение е да се предотвратят нежелани действия от страна на персонала или на външни лица. За целта могат да се монтират видими видеокамери - за създаване на психологически ефект и скрити или замаскирани, с цел провеждане на скрито наблюдение.

Пожароизвестителната система (ПИС) е автоматична система, чието предназначение е да открива пожар в началния стадий на развитието му, да изработи алармена сигнализация за евакуация на намиращите се в обекта хора, да изпрати сигнали за пожарна тревога и предупреждение към дистанционен център и да задейства пожарогасителна инсталация и други защитни устройства/системи. Крайният резултат от използването й е значително снижаване на загубите и намаляване на възможността да пострадат хора.

Домофонната система осигурява възможността за контролиран достъп на посетители. Чрез ясна видео и аудио връзка може да се провери самоличността и да се проведе комуникация с посетителя, без вратата да бъде отваряна. Проследява посещения и в извън работно време - при позвъняване, видеокамерата се активира и прави снимка на посетителя. Системата може да бъде използвана и за рестрикция на достъпа до определени зони в сградата, чрез видео верификация. Позволява интеграция със системи за видеонаблюдение, като предоставя възможност на служителите в един интерфейс да наблюдават и записват камерите и домофоните във фирмата.

Гледай безплатно пет 4K канала с NET1 в Божурище!
NET1 с безплатни месеци за доволните клиенти и възможност да спечелят телевизор
Битови сметки вече могат да се плащат и в офиса на NET1 в Божурище
NET 1 вече и в Божурище
NET1 с престижно отличие „Агент на промяната“ с кампания за озеленяване

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук