SoftUni Digital и Google организират безплатни дигитални обучения в Своге

753 преглеждания

Безплатни семинари и индивидуални обучения ще има в повече от 37 града в България

Безплатно обучение за собственици на малък и среден бизнес ще се проведе на 7 юни от 18:00 до 19:30 ч. в лекционната зала на читалище „Градище“ /ул. "Цар Симеон" № 29/, в Своге. То е организирано от SoftUni Digital и Google и цели да запознае предприемачите с възможностите, които им дават дигиталните инструменти за развитие на бизнеса им.

На 14-ти май стартира проектът на Google Дигитален гараж/learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh/ в сътрудничество със SoftUni Digital /digital.softuni.bg/ 12 специално обучени от Google консултанти ще водят безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в България.

Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.

Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината. Подробна информация за графика на турнето и за това как да се регистрирате в програмата е публикувана на уебсайта.

Какво е Дигитален гараж?

Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г.

Защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси?

❖ 70% от хората в България използват интернет за лични цели

❖ 55% от хората в България използват смартфон

❖ 48% от хората в България, които използват интернет, пазаруват онлайн

❖ 56% от хората в България, които използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка

Регистрация за семинара можете да направите на официалната страница на Дигитален гараж.

Можете да се запишете и за индивидуална консултация тук.

EspressoNews