Важна точка за отбора на ОФК „Костинброд-2012” при гостуването на ФК „Банско тийм“

300 преглеждания

Важна точка взе отборът на ОФК „Костинброд-2012” при гостуването си ФК „Банско тийм“ (Банско), в мач от XXXIII кръг от Трета югозападна лига.

Момчетата на старши треньора Любомир Божанков завършиха 0:0 като гости в Банско и спечелиха важна точка, която им затвърждава стабилна позиция в класирането на Трета югозападна лига.

Тази седмица стана напълно готова и една от двете проектирани трибуни на стадион „Бенковски“ в град Костинброд. Трибуната е предвидена за всички фенове на ОФК „Костинброд-2012“ и ще се използва изцяло от домакините. Проектирането и изграждането на трибуната са изцяло финансирани от бюджета на Община Костинброд. Това е втората трибуна със седалки финансирана и изградена от общината, първата се намира на стадион „Белица“.

Проекта, който Общината възнамерява да реализира на стадион „Бенковски“ включва две трибуни с козирки от страна на съблекалните за публиката на домакините. За жалост поради постоянно увеличаващите се цени на строителните материали и липсата на някои от тях, строителството на още една трибуна на стадиона ще бъде отложено до стабилизиране на цените и възможността за безпроблемно доставяне на желязо и други необходими материали.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук