Граждани и общественици подкрепят кандидатурата на Георги Димитров за кмет на община Божурище

3166 преглеждания

Граждани, общественици и личности с доказан авторитет в различни сфери на живота подкрепят кандидатурата на Георги Димитров за кмет на община Божурище.

Соня Бекирска, създател и преподавател в школа за танцови изкуства „Бекирски“: Георги Димитров е един надежден, отговорен млад човек, притежаващ голям потенциал. Той е добър, отзивчив и готов да помогне на всички в нужда. Подкрепям го, защото вярвам в него!

Акад. проф. д-р Григор Велев, български лекар, общественик, писател и политик: „Уважаеми г-н Димитров, вашият подход за решаване на обществените проблеми в гр. Божурище говори за отличната Ви професионална подготовка и  административната Ви ерудиция. Програмата Ви е структурирана по важност и неотложност.

Вие сте подредили приоритетите на общината, така, че без напрежение да можете да реализирате вашата програма, като сте обмислили добре финансовите потоци с помощта на които да можете да осъществите предвидените по програмата ви обекти.

Впечатлен съм, че освен благоустройствената Ви дейност, Вие предвиждате да развиете широка просветна, културна и спортна дейност, както и да се погрижите за старите жители на общината.

Така представената Ви програма вдъхва доверие за всеки избирател и се надявам, че болшинството от жителите на гр. Божурище ще гласуват за вас.

На фона на общото опростяване на българската администрация, Вие ще бъдете явление, чиято дейност ще бъде забелязана и призната с благодарност.“

Елена Радонова, преподавател „Информационни технологии“ в СУ „Летец Христо Топракчиев“: Вярвам, че може да реализира честно, открито и професионално местно управление, прозрачна и независима местна власт! Млад, компетентен и с будна гражданска съвест! Силно пожелавам успех!

Владимир Василев, собственик на автошкола Василеви-2005, кандидат за общински съветник на ПП „Нова алтернатива“ за община Божурище: Познавам Георги Димитров от години. Познавам го като професионалист в работата си и като активен и бранещ интересите на хората и общината общински съветник. Справедлив, честен, смел, достоен и компетентен - такъв е Георги Димитров и с тези си качества печели доверието и подкрепата ми. Заставам зад него с увереността, че той е най-добрият избор за кмет на община Божурище.

Росица Иванова, начален учител в СУ „Летец Христо Топракчиев“: Георги Димитров е един млад, знаещ и можещ, амбициозен и отговорен човек. Убеден защитник е на прозрачното и ефективно разходване на парите ни. Поставил си е реални и осъществими цели. Вярвам, че ще работи със сърце и душа за нашия град и нашата община и няма да злоупотреби с доверието на хората. Късмет и успех, Георги!

Йордан Иванчев, кандидат за общински съветник на ПП „Нова алтернатива“ за община Божурище, директор на СТМ „Александровска“ в гр. София: Работя с Георги Димитров от 2009 г. Непримиримостта към нередностите в управлението на община Божурище ни обедини да създадем екипа, с които и до ден днешен работим за интересите на гражданите, за разумно разходване на общинския бюджет, прозрачно и качествено изпълнение на проектите. Георги е изключително интелигентен, честен и откровен и със сигурност може да положи основата на качествено и прозрачно управление за развитието на община Божурище.

 

Платена предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове са престъпления