Децата от школата на ОФК „Костинброд 2012“ участваха в международния турнир „Несебър къп“

497 преглеждания

От 20 до 25 юни, децата от школата на ОФК „Костинброд 2012“, родени 2009-2010г. взеха  участие  в международен турнир „Несебър къп“, който се проведе за двадесети пореден път.

В турнира взеха участие отбори от Литва, Румъния, Северна Македония, Гърция, Турция и България. Децата от школата на ОФК “Костинброд -2012”  се представиха достойни, въпреки по-малката си възраст, водени от треньора си Валентин Ванов.

Мачовете се играха в следобедните часове, в пълно съответствие с правилника на ФИФА  и БФС, а сутрините малките футболисти, заедно с треньора си, тренираха по бреговата ивица.

Младежите от Костинброд бяха посетени от звездата по футбол от близкото минало Даниел Боримиров, който даде ценни уроци на малките футболисти и си направи снимки с тях и родителите им.

Децата и родителите на детско-юношеската школа от ОФК „Костинброд 2012“ изказват специални благодарности на кмета на община Костинброд – Трайко Младенов, за подкрепата и възможността да представляват Община Костинброд на международен турнир.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук