Кока-Кола ХБК България търси теб!

2571 преглеждания

Компанията предлага свободни работни позиции

В Кока-Кола ХБК България подготовката за лятото започва от самото начало на годината.

Семейството ни се състои от над 1700 ангажирани служители, а в летния сезон сме още повече, защото нашата eжедневна мисия е да доставяме радост на 600 милиона потребители, предлагайки избор от над 190 глобални и любими местни брандове, във важните за тях моменти, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Именно летният период в компанията е един от най-интензивните в производството на любимимите напитки и в двата ни производствени центъра - Банкя и Костинброд. Това е и причината ежегодно да отваряме нови възможности за допълнителни работни места за сезона от февруари до август/септември, когато част от колегите имат и възможността да заемат и постоянни позиции след приключването на сезона и да се развиват в компанията.

С постъпването на работа, новопостъпилите колеги преминават през въвеждащ период, като имат и свой наставник, който ги напътства в ежедневните задължения.

Компанията от януари стартира процеса за сезонното разширяване на екипа през 2020.

Част от свободните ни позиции са Оператор Бутилираща линия, Складов служител - подготовка на заявки, Мотокарист, Електромеханик, Складов специалист, Специалист КИП и А и много други.

Всеки може да научи повече за ролите както и за отговорностите и всички условия, които предлага компанията, като възнаграждение, пакет от допълнителни придобивки, транспорт и т.н. на телефон: 0897 07 44 26.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук