ОФК Костинброд загуби от ФК Драгоман с 1-5

1810 преглеждания

С победата драгоманчани се доближиха на една точка от съперника си в ОФГ София Запад

В мач от отложения 10 кръг на ОФГ София Запад, гостуващият ФК Драгоман победи убедително ОФК Костинброд. Мачът, който се игра на стадиона в костинбродския квартал Маслово, започна равностойно. Постепенно обаче ФК Драгоман започна да налага превес и организира няколко хубави атаки.

В 13 минута драгоманци удариха греда. В 34 минута последва и втора греда за Драгоман. Пет минути по-късно резултатът бе открит в тяхна полза, след гол на Цветослав Димитров в 39-та минута. Само две минути след първия гол "граничарите" вкараха и второ попадение, дело на Снанимир Никифоров, в 41 минута. Така, първото полувреме завърши при резултат 0:2.

Второто полувреме започна с натиск на домакините от Костинброд. В 50 минута те получиха дузпа за игра с ръка в наказателното поле, която гостите оспорваха. Дузпата обаче бе изпусната от играч на Костинброд, който би над вратата. След този пропуск играта се поизнерви, като в 59 минута домакините останаха с човек по-малко, след червен картон на техен състезател.

Постепенно натиска на ОФК Костинброд понамаля и в 64 минута Роберто Соколов направи резултата класически 3:0 за ФК Драгоман.  В 68 минута отново Роберто Соколов вкара за 4:0, след асистенция на Димитър Алексиев. 

Домакините успяха да вкарат един почетен гол в 83 минута, а крайният резултат оформи Цветослав Димитров с втория си гол в мача, който реализира в 87 минута от дузпа.

С победата ФК Драгоман събра 19 точки, Костинброд остават с 20. В следващия кръг, който ще се изиграе на 15 април /неделя/,  ОФК Костинброд приема Искра /Искрец/, а Драгоман гостува на Торнадо /Безден/. 

И двата мача са с начален час 16:00 ч.

 

Ангел Лазаров