Поредни три точки за ОФК „Костинброд 2012“

559 преглеждания

Тимът продължава да е лидер в класирането

Категорична победа с 2:0 постигна ОФК „Костинброд 2012“ като домакин на ,ПФК „Левски“ (София) – „Б“ отбор. Попаденията за костинбродчани реализираха Борислав Будинов в 55-та минута и влезлият като резерва Теодор Милошев в 85-та минута.

При отлични условия за футбол и над 200 души по трибуните, които създадоха отлична атмосфера, момчета стигнаха заслужено до трите точки. Срещата започна с натиск на костинбродчани като в 15-та минута Георги Тодоров нацели гредата след като засече центриране от статично положение. Две минути преди края на първото полувреме, Борислав Будинов засече с глава центриране, но удара му бе отразен със сетни сили от вратаря на гостите Иван Андонов.

Второто полувреме отново започна с натиск на домакините като в 55-та минута, влезлият като резерва Даниел Васев, стреля от фал над вратата на гостите. Именно той бе най-активен през второто полувреме като след негов пробив в 55-та минута, сложи топката на главата на Борислав Будинов, който не остави шансове на Андонов. Гостите имаха възможност да се върнат в срещата, след като техен футболист излезе очи в очи с Валентин Галев, но опитният страж се намеси решително. Отново Галев запази вратата си суха в 80-та минута, когато се намеси отлично след атака на гостите. Точка на спора сложи влезлият като резерва Теодор Милошев, който след отлична асистенция на капитана Стефан Методиев, остана очи в очи с вратаря на Левски и хладнокръвно го преодоля. След края на двубоя нашите момчета бяха изпратени с аплодисменти от публиката, която не спря да ги подкрепя през цялото време.

„Поредна победа! Изключително съм щастлив, че стадиона беше пълен и зарадвахме публиката ни. Поздравления за момчетата!“, заяви след срещата изпълнителният директор на тима Александър Гидионов.

Така ОФК „Костинброд 2012“ продължава без поражение и остава еднолично на върха в класирането с 12 точки. В следващият кръг възпитаниците на старши треньора Христо Коилов гостуват на стадион ,,Българска армия“ на другия гранд в българския футбол „ЦСКА“ (София) – „Б“ отбор, водени от Стамен Белчев.

Източник и снимка: ОФК Костинброд 2012 – Facebook

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук