Спортист Драговищица победи като домакин с 8:3 Торнадо Безден

2183 преглеждания

Здравко Милев реализира хеттрик за Спортист

Спортист Драговищица победи с 8:3 гостуващия отбор на Торнадо Безден в мач от 13 кръг на ОФГ София запад.

Головете в мача започнаха да "падат" още с началния сигнал на рефера, като резултата малко изненадващо откриха гостите от Безден в първите минути.

Спортист моментално успя да изравни в 7-мата минута с гол на Христо Георгиев. Само пет минути по-късно домакините вече водеха в резултата след попадение на Здравко Милев.

В следващите пет минути Торнадо успя да върне равенството за 2:2. Драговищенци излязоха отново напред в резултата в 24-а минута с второ попадение на Здравко Милев.

Размяната на голове продължи и безденци отново изравниха резултата, но сякаш това бе максимума на техните възможности и от тук до края на срещата домакините доминираха напълно.

Даниел Колев в 34-та минута изведе Спортист Драговищица отново напред в резултата, а до края на полувремето точен бе и Веселин Георгиев в 43-та минута за 5:3.

След почивката Спортист вкара още три безответни гола. Точен в 55-а минута бе Симеон Орманков. В 67-ма минута Николай Миронов реализира за 7:3, а в 84-а мин. Здравко Милев оформи своя хеттрик и крайният резултат 8:3.

В идния кръг в неделя /29 април/ Спортист Драговищица гостува на лидера Спортист Своге от 16:00 часа , а Торнадо Безден посреща Искра Искрец от 11:30 часа.

Снимки: Мони Георгиев

Ангел Лазаров