Старта на най-атрактивно трасе в историята на „Байк и Рън за Чепън“ даде Боян Петров

1623 преглеждания

Технично и атрактивно трасе и най-разнообразния терен в историята на „Байк и Рън   за Чепън“ предизвика участниците в състезанието днес.

Над 700 участника се записаха в шестото издание на състезанието за планинско колоездене и бягане  „Байк и Рън за Чепън“ в Драгоман, което се проведе днес 22 април в Деня на земята.

Поради лошите метеорологични условия, много от записалите се отказаха. „За първи път трасето е толкова технично и атрактивно. Истинско предизвикателство пред състезателите, които не се отказаха,  заради времето и решиха да предизвикат себе си беше разнообразният терен тази година. Участниците преминаха през сняг, кал, пясък, камъни, денивелация и всякакви  трудности“ - въодушевено  коментира Иван Попов, един от главните организатори на събитието.

Големият български алпинист Боян Петров преряза лентата и даде старта на тазгодишното издание на състезанието за планинско колоездене и бягане „Байк и Рън за Чепън“.

 

В състезанието имаше и международно участие. От Африка специално за състезанието пристигна местен жител, живял в Драгоман  преди години.

Очаквайте подробна информация за победителите в различните категории.

 

Десислава Василева