Тимът на Костинброд ще играе в Трета лига - Югозапад от новия сезон

490 преглеждания

Съставът на Георги Славчев победи с 4:1 тимът на „Металург“ - Перник

Тимът на Костинброд ще играе в Трета лига - Югозапад от новия сезон, след като се наложи с 4:1 над Металург (Перник). Още в 6-ата минута страхотно положение беше пропиляно от футболистите на Металург. Йорданов се оказа очи в очи с вратаря, би топката право в него, след това Митков овладя, бе спънат в наказателното поле, но съдията не отсъди дузпа.
 
Три минути по-късно Костинброд поведе след страхотно подаване в коридор. Цветан Генков се оказа сам срещу стража на перничани, елегантно го преодоля и изпрати топката в мрежата. В 11-ата минута Генков вкара топката в мрежата за втори път след добра игра от ъглов удар, но голът бе отменен за фаул в атака.
 
В 15-ата минута Костинброд поведе с 2:0. Тимът организира добра атака, Генков изведе Петър Димитров сам срещу вратаря, а той отбеляза хладнокръвно.
 
През второто полувреме ОФК Костинброд сложи точка на спора с трети гол. Футболистите на тима изиграха отлично заучено положение от пряк свободен, капитанът Петров пусна по крилото за Алексей Георгиев, който веднага подаде прострелно. Генков се размина, но появилият се като резерва Калоян Яновски вкара.
 
С втория си гол в последните секунди на мача Петър Димитров изпрати Костинброд в Трета лига с успех 4:1.
 
Източник: sportal.bg, Снимки: Община Костинброд