На 1 октомври отваря врати частен Фитнес Клуб Божурище БФФФ

710 преглеждания

Залата разполага с разнообразен набор от фитнес уреди, а всеки спортуващ ще има неограничено и удобно време за трениране

На 1 октомври отваря врати частен Фитнес Клуб Божурище БФФФ.

Всеки желаещ, може да се присъедини към клуба и да ползва 24/7 фитнес залата,  чрез записване и внасяне на членски внос на 1 октомври (петък) между 16:00 и 19:00 ч. и на 2 октомври (събота) от 10:00 ч. до 12:00 ч.

Фитнес Клуб Божурище БФФФ се намира на адрес: гр. Божурище,  бул. „Европа 10“ (зад новия „Фреш Маркет“) на 2-ри етаж, на една от сградите на военния завод.

Залата разполага с разнообразен набор от фитнес уреди, а всеки спортуващ ще има неограничено и удобно време за трениране - 24 часов достъп, чрез членски внос:

- 35 лв. на месец;

- 100 лв. за 3 месеца;

- 200 лв. за 6 месеца.

Присъединяване и записване:

Може да заявите предварително своята членска карта на телефон: 0877262612 - Александра Джамалова или на лично съобщение.

На всяко 1-во и 2-ро число от месеца чиповете ще бъдат активирани за достъп срещу съответния членски внос.

Първата вноска за членство е с депозит + 5 лв., за издаването на собствен чип.

При издаването на чипа се подписва Споразумение - Общи права и задължения, а при нарушаване им се отнема правото на членство в клуба.

Всеки, който е записал своето членство или иска да запише на място, може да заповяда на:

1 октомври (петък) между 16:00 ч.  и 19:00 ч. или 2 октомври (събота) между 10:00 ч и 12:00 ч., като при възможност, може да изпринтите и попълните два дубликата на ЗАВЯЛЕНИЕТО, за да бъде улеснен процесът по записване на място.

Заявление за членство можете да изтеглите от ТУК.

Ето и Общите правила и задължения:

 

 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук