„Огнено“ е новият музикален проект на трио „Elegance”

2949 преглеждания

Зад проекта стоят имената на Венелина Миланова, Албена Арсова, Яна Иванова и Николай Иванов

EspressoNews представя новия музикален проект на дамската формация „Elegance” - „Огнено“. Зад проекта стоят имената на Венелина Миланова, Албена Арсова, Яна Иванова и Николай Иванов.

„Песента я определяме като любовна, но при реализацията на клипа решихме да заложим на социалната тема за домашното насилие над жени. Този проблем ни вълнува, защото в България 35 процента от жените са жертви на насилие от техните партньори. Проблемът е капсулиран, трудно се говори за него и трудно се намира помощ и разбиране. Затова проектът „Огнено“ е нашата кауза за съпричастност.“, сподели специално за EspressoNews Венелина Миланова, която е автор на музиката и текста на песента.

Песента и видеото са реализирани от творчески екип в състав: музика и текст: Венелина Миланова аранжимент: Щерион Пилидов режисьор и оператор: Боян Карамфилов, бюти и арт грим: VESS Hair Makeup, арт грим: Яна Иванова: фризьор: Павел Арнаудов облекло: korset.bg фотограф: Виктория Вучева, танц с огън: Bright Eye.Локация: зала за събития „В парка“.

Приятно гледане!

EspressoNews