Мишел Мона - новото свежо попълнение на българската поп сцена (видео)

1051 преглеждания

Момичето с нежен глас и неповторимо присъствие, дебютира на музикалната сцена с красив клип и авторка песен с модерно звучене - „Искам“

Мишел Мона - момичето с нежен глас и неповторимо присъствие, дебютира на музикалната сцена с красив клип и авторка песен с модерно звучене. „Искам“ е комбинация от добре подбрани лирики с дълбоко послание и разказва историята на влюбено момиче и нейните мисли и разбирания за любовта. За аранжимента на песента
певицата работи с Денис Попстоев, който помага за модерното ѝ звучене - приятен микс от поп, трап и underground елементи.

Красивите кадри във видеото на „Искам“, режисирано от Николай Драганов, са заснети от оператора Борил Петров, а за неотразимата визия на Мишел допринасят изящните тоалети на дизайнерката на „Романика Фешън“ - София Борисова. Видеоклипът е реализиран с подкрепата на Национален фонд „Култура“.

„Сбъдната мечта и в същото време истинско предизвикателство“ - така определя чаровната Мишел дебютния си видеоклип.

„Нямам страх от височини, но 16-сантиметровите токове под червената рокля и нощните  снимки на -5 градуса бяха изпитание. Въпреки всички препятствия по време на снимачния процес съм щастлива от крайния резултат и се надявам и публиката да го хареса.“ - споделя още певица.

С образование в сферата на визуалните изкуства зад гърба си, на 20-годишна възраст Мишел Мона решава да се отдаде на своята страст към писането и музиката. Паралелно с висшето си образование в НХА сформира банда, първият ѝ голям музикален проект - група „Нак Букту“, с която изпълняват и правят авторска музика в следващите 5 години. Печелят награди от конкурси и свирят активно по фестивали и нощни заведения за underground музика. През 2018 пътищата им се разделят, но Мишел Мона не се отказва и поема по пътя на соловата си кариера. Младата и талантлива певица работи с пълна сила по първия си самостоятелен албум, в който ще влезе дебютния сингъл „Искам“.

Песента е вече достъпна в дигиталните музикални платформи (http://backl.ink/146040396), а видеоклипът гледайте в YouTube канала на Монте Мюзик (http://youtu.be/aPMhJHi978U).

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук